Verlang jij ernaar

♥ Om er helemaal te mogen zijn, zoals jij bent?

♥ Om je vrij te voelen om je te uiten en je eigen pad te volgen?

♥ Om jezelf te helen op alle lagen, fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel?

♥ Om je angsten en beperkende gedachtes te doorbreken?

♥ Om innerlijke rust te vinden in jezelf?

♥ Om je hoogsensitiviteit als kracht te kunnen inzetten?

♥ Om meer vanuit jouw hart te leven?

Holistisch betekent heel. Jij ben in de kern al heel en compleet. Een eenheid van lichaam, ziel en geest.

Ik bekijk jouw situatie vanuit verschillende gebieden, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Al deze gebieden hebben invloed op elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien.

Bij baby’s kun je nog goed zien hoe puur we in de kern zijn. In de loop van je leven komen over dit pure licht steeds meer sluiers te liggen in de vorm van pijnlijke ervaringen, overtuigingen die we aanleren die ons beperken en angstig maken, emoties die niet goed verwerkt worden, patronen die niet altijd goed voor ons zijn, overlevingsmechanismen. Door al die lagen ben je ver afgedwaald van wie je werkelijk bent. Patronen en overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt. Als holistisch therapeut ga ik samen met jou deze laagjes afleggen. Door los te laten en te verwerken, komt er meer ruimte voor licht en komt je steeds dichter bij jezelf en weer in balans.

Een voorbeeld:

Wanneer een client bij mij komt met langdurige hoofdpijn (fysiek) dan kan dit komen door teveel stress. Perfectionisme door de overtuiging dat ze anders niet goed genoeg is (mentaal), gebeurtenissen in het verleden die niet goed verwerkt zijn en daardoor de doorstroom van haar energie blokkeren (emotioneel). Doordat haar energiebalans uit evenwicht is en ze heel veel energie verliest aan dingen waar ze eigenlijk niet gelukkig van wordt maar die voor haar gevoel ‘moeten’ (energetisch). Op spiritueel niveau kijk ik wie zij echt is, waar wordt zij gelukkig van, hoe kan zij haar eigen pad gaan bewandelen en het contact met zichzelf weer gaan voelen.

Tijdens een sessie kom je weer in verbinding met jezelf. Ik maak gebruik van ondersteunende tools en technieken zoals loslaatmethodes, innerlijk kindwerk, NLP, systemisch werk, reiki, edelstenen en remedies. Doordat er stukken worden geheeld en losgelaten, zal je merken dat er meer ruimte komt voor groei en bewustwording.

De sessies duren 60 tot 90 minuten en vinden plaats in mijn praktijk. Ik heb hiervoor ruimte op de dinsdagochtend om 9:00 en 11:00 uur en donderdagochtend om 9:00 en 11:00 uur. Je kunt kiezen voor een losse sessie of een traject. De tarieven vind je hier.

Na aanmelding ontvang je van mij een intakeformulier die je voor de eerste sessie naar mij mag terugmailen. Ik stem de sessie/het traject dan af op wat jij nodig hebt.

Voorbeelden van klachten waarbij holistische therapie kan helpen zijn: 

Overspannen, zingeving, energieblokkades, negatief zelfbeeld, piekeren, doelloosheid, verdriet, gevoel van leegte, neerslachtigheid, chronische pijnklachten, laag zelfbeeld, burn-out, emotionele problemen, depressie, stress, migraine, angst, onzekerheid, tekort aan zelfvertrouwen, negatieve stemmingen, concentratie problemen, geestelijke uitputting, lichamelijke uitputting, tandenknarsen, sociale angst, assertiviteitsproblemen, hoofdpijn, perfectionisme, hsp, innerlijke onrust, faalangst, bore-out, fibromyalgie, trauma, levensfase problemen.

Voor het aanvragen van een sessie of een gratis inspiratiecall mag je hier contact met mij opnemen.

Ik ontmoet je graag!