Binnenkort online

Binnenkort start mijn nieuwe programma ‘The Selfhealing Journey’.

In de video hieronder vertel ik over het boek ‘Radical Remmission’ en en hoe de stappen die daarin worden beschreven, overeenkomen met mijn eigen reis naar zelfheling. 

In mijn nieuwe programma zullen we samen deze stappen doorlopen. Op elke stap ga ik diep in, vertel ik over mijn eigen ervaringen en deel ik tips en oefeningen waarmee je praktisch aan de slag kunt. Dit programma wordt jouw eigen reis naar zelfheling. 

Ik wil dat het programma toegankelijk wordt voor iedereen, omdat heling niet alleen in het geval van ziekte noodzakelijk is. Heling is voor iedereen. Het is een holistische aanpak die onderliggende oorzaken van fysieke, psychische of emotionele klachten aanpakt. Het is een hele mooie aanvulling op de Westerse geneeskunde die vooral gericht is op genezen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid over je leven, je wordt wijzer, liefdevoller en completer als mens.

Je kunt straks kiezen voor alleen het online programma, ik zal de prijs laag houden zodat het voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Wil je echt de diepte in dan kun je ook kiezen voor de optie met 1:1 coaching en healing van mij. 

Wil je op de hoogte gehouden worden dan mag je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief, helemaal onderaan de pagina. Zo krijg je alle updates. Ook mag je mij een e-mail sturen of een appje met je gegevens. Dan hou ik je ook op de hoogte. 

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Liefs,

Nayana