“Reiki is Love,

Love is wholeness,

wholeness is balance,

balance is wellbeing,

wellbeing is freedom from disease.”

-Dr. Mikao Usui

Reiki is een eeuwenoude geneeswijze door handoplegging. ‘Ki’ betekent levensenergie in het Japans. In andere culturen wordt het ook wel ‘chi’ of ‘prana’ genoemd.

Deze levensenergie is aanwezig in al wat leeft. Mensen, dieren, planten, de Aarde zelf, de sterren en alles daarbuiten. 

De Reiki energie heeft een eigen intelligentie en komt altijd aan op de plaats waar heling nodig is, op elk niveau. Lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Daarom past Reiki ook zo mooi in mijn holistische werkwijze. 

Als behandelaar heb ik de Reiki inwijdingen ontvangen waardoor ik een instrument/kanaal ben geworden voor de universele genezende energie. 

De Reiki energie omschrijf ik als liefdevol, warm en zacht. 

1 Reiki behandeling kan al heel veel resultaat geven zelfs klachten verlichten of oplossen. Wanneer je klachten al langere tijd aanwezig zijn, raad ik aan om meerdere behandelingen te doen. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die ik aanbied.

Er is een enorm gewicht van me af. Ik kan niet precies uitleggen hoe of wat, maar ik lijk minder mee te sleuren en terug heel wat meer veerkracht te hebben. Ik voelde het verschil stilletjes aan een paar dagen later. Zo’n prachtige gevolgen had ik niet verwacht. Doet zoveel deugd! Echt ontzettend bedankt!!

Liesbeth

Healing op afstand

Wauw! Ik ben helemaal onder de indruk en alles moet nog een beetje landen. Ik vond het een erg fijne ervaring en voel me heel lekker nu. Fijne warme stem heb je! Nogmaals bedankt, super bijzonder!!

Kimberley

Healing op afstand

Wat een power, lichtheid en lieve engel! Thank you dat ik door een nieuwe laag mocht gaan.

Selfcare..Zoveel licht en adem mocht er vrijkomen; ik adem altijd erg hoog en snel..de snelle modus staat altijd aan! Gehaast, gestresst, ect! Nu weet ik steeds vaker de rem in te trappen. Ik mocht door een donkere laag, de laag dat ik het niet kan, onzekerheid. Maar wat kwam een bom aan energie vrij, dat ik het kan. Onzekerheid werd een halt toegeroepen. Laat je nooit vertellene dat je iets niet kan! Na de healing werd de kaart ‘The secret of life’ getrokken. Ik hield me altijd op de achtergrond. Doe normaal dan doe je al gek genoeg of schaamte. Nu ben ik hier. Gewoon wie ik kan en mag zijn. Ik ga de komende tijd kijken wat de healing komt brengen.

Darcy

Healing aan huis

Ik heb deze mooie avond een healing op afstand ontvangen van de lieve Nayana. 1 woord WAUW!!  Ik voelde vele sensaties. Ik zag ook beelden. Ik zag heel veel groen en mooie natuur en dieren, in Aziatische stijl. Tekens en kleuren en mooie schilderingen. Ik voelde het warm worden bij mijn been, mijn hartstreek en mijn nek. Het was als in een ademsessie dat mijn armen even gevoelloos werden en mijn ego even afgesloten werd. Er werd ruimte gecreëerd voor nog meer rust en liefde.

Siobhan

Healing op afstand

Hi lieve Nayana, wilde je even laten weten dat mijn pols helemaal goed voelt nu en mijn schouder nog steeds een paar cm meer beweging erin, zit nu denk ik op 4 cm meer dan wat het was. Dus top, na 12 jaar schouderklachten. Nogmaals thanks voor jou healingen!

Nicole

Healingen op afstand

Wow, wat een rust daalde er neer in mij. Erg fijn. Een soort heel groot vertrouwen. Ik voelde ook een grote verbondenheid met het grotere geheel. Was een erg mooie ervaring!

Meneka

Healingen op afstand

Lieve Nayana heeft mij een healing gegeven die erg voelbaar was. Ik voelde haar wijze, mystieke paarse helende energie. Zij voelde mijn eigen zachte roze energie, en dat mijn keelchakra destijds onderactief was. Dat wist ik van mijzelf ook, ik heb vaak een trage schildklier en lage lichaamstemperatuur. Dit had ik niet vertelt aan haar, dus fijn dat ze dit meteen zo voelde. Al mijn chakra’s heeft ze gebalanceerd en ik voelde me zo kalm, vredig en relaxt erna. De hele kamer voelde engelachtig, roze en zacht. Ik heb haar Spiritteam toestemming gegeven voor de Pranic Healing, zodat ik het volledig mocht en kon ontvangen. Nayana is echt een aanrader als het om bewustwording, healing en energiewerk gaat. Dankje lieverd!

Suze (Bali)

Healing op afstand

Direct na de healing: Heerlijk! Ik voelde stroming in armen en benen. Ook prikkels. Vooral in mijn hoofd. Paar maal begon ik te glimlachen en had een blij gevoel. Tegen het eind zag ik ook weer kleuren. Eerst beetje groen. Later paars, gele stip die overvloeide in paars. Heel bijzonder.

Een dag na de healing: Voel me vandaag prettig. Had vanmorgen geen zere armen. Heb wel het gevoel weer steviger te staan!

Gonny

Healing aan huis

De healingen waren heel fijn, ik kreeg echt een boost van energie na een healing.

Melany

Healing op afstand

Ik heb ervaring met healing maar dit was voor mij de eerste keer dat ik een healing op afstand heb ervaren. Ik kon me er weinig bij voorstellen. Tijdens de healing gebeurde er van alles in mijn lichaam en tegen het einde was mijn hoofdpijn verdwenenen voelde ik me heerlijk licht en energiek!

Mirte

Healing op afstand

Door de healingen voel ik mij weer met beide benen op de grond staan en ervaar ik rust in mijn hoofd en lichaam. Het is erg ontspannend en brengt me dichter bij mezelf!

Fokelien

Healingtraject

Ik vond het de eerste keer best vreemd om zo lang met gesloten ogen te zitten, maar daarna voelde ik mij de hele dag heel fijn en ontspannen, ondanks dat ik een drukke en prikkelvolle dag had. Ook bij de tweede sessie voelde het prettig. Tijdens de sessie zelf had ik af en toe een sensatie in bijvoorbeeld mijn keel, mijn buik of mijn knieeen. En ik kwam in een soort flow waardoor ik als vanzelf begon te wiegen.

Petra

Healingen op afstand

In de afgelopen weken heb ik al enkele malen een healing mogen ontvangen van Nayana.
Graag deel ik hoe ik de healingen op afstand van haar ervaren heb.
Allereerst is Nayana een mooie gevoelige vrouw. Als je in haar ogen kijkt is haar vertrouwen voelbaar.
Het is zo fijn om je na een healing zo ontspannen te voelen en het voelt gelijk ook als een cleansing. (schoonmaak van het systeem)
Na de healingen hebben we ook onze ervaringen uitgewisseld en dit was on point.
Ik ontvang graag van Nayana een healing, dit doet ze vanuit toewijding.

Liefs Annabella

Annabella

Healingen op afstand

Ik heb van Nayana al verschillende healingen op afstand mogen ervaren. En voor mij voelen deze behandelingen alsof ze in persoon aanwezig is in mijn omgeving. Nayana neemt vooraf contact op en vraagt naar wat er speelt en waar naar gekeken mag worden. Waarna de sessie begint, welke ik altijd ervaar als heel fijn. De energie stroomt, er gebeurd van alles zodat er weer los kan worden gelaten en er meer energie en duidelijkheid is. Na afloop belt ze om te vragen hoe het was en wat ze tegen is gekomen. Heel fijn.

Nayana is een hartelijke persoonlijkheid. Ze straalt rust, vriendelijkheid, oprechtheid en openheid uit. Wat je een gevoel van rust geeft. Iemand waar je jezelf thuis bij voelt.

Ik raad Nayana van harte aan voor een healing of een ander onderdeel van haar aanbod.

Cindy van de Laarschot

Healingen op afstand