Selecteer een pagina
Er is een enorm gewicht van me af. Ik kan niet precies uitleggen hoe of wat, maar ik lijk minder mee te sleuren en terug heel wat meer veerkracht te hebben. Ik voelde het verschil stilletjes aan een paar dagen later. Zo’n prachtige gevolgen had ik niet verwacht. Doet zoveel deugd! Echt ontzettend bedankt!!
Liesbeth

Wauw! Ik ben helemaal onder de indruk en alles moet nog een beetje landen. Ik vond het een erg fijne ervaring en voel me heel lekker nu. Fijne warme stem heb je! Nogmaals bedankt, super bijzonder!!
Kimberley

Wat een power, lichtheid en lieve engel! Thank you dat ik door een nieuwe laag mocht gaan.

Selfcare..Zoveel licht en adem mocht er vrijkomen; ik adem altijd erg hoog en snel..de snelle modus staat altijd aan! Gehaast, gestresst, ect! Nu weet ik steeds vaker de rem in te trappen. Ik mocht door een donkere laag, de laag dat ik het niet kan, onzekerheid. Maar wat kwam een bom aan energie vrij, dat ik het kan. Onzekerheid werd een halt toegeroepen. Laat je nooit vertellene dat je iets niet kan! Na de healing werd de kaart ‘The secret of life’ getrokken. Ik hield me altijd op de achtergrond. Doe normaal dan doe je al gek genoeg of schaamte. Nu ben ik hier. Gewoon wie ik kan en mag zijn. Ik ga de komende tijd kijken wat de healing komt brengen.

Darcy

Ik heb deze mooie avond een healing op afstand ontvangen van de lieve Nayana. 1 woord WAUW!!  Ik voelde vele sensaties. Ik zag ook beelden. Ik zag heel veel groen en mooie natuur en dieren, in Aziatische stijl. Tekens en kleuren en mooie schilderingen. Ik voelde het warm worden bij mijn been, mijn hartstreek en mijn nek. Het was als in een ademsessie dat mijn armen even gevoelloos werden en mijn ego even afgesloten werd. Er werd ruimte gecreëerd voor nog meer rust en liefde.

Siobhan

Hi lieve Nayana, wilde je even laten weten dat mijn pols helemaal goed voelt nu en mijn schouder nog steeds een paar cm meer beweging erin, zit nu denk ik op 4 cm meer dan wat het was. Dus top, na 12 jaar schouderklachten. Nogmaals thanks voor jou healingen!

Nicole

Wow, wat een rust daalde er neer in mij. Erg fijn. Een soort heel groot vertrouwen. Ik voelde ook een grote verbondenheid met het grotere geheel. Was een erg mooie ervaring!

Meneka

Lieve Nayana heeft mij een healing gegeven die erg voelbaar was. Ik voelde haar wijze, mystieke paarse helende energie. Zij voelde mijn eigen zachte roze energie, en dat mijn keelchakra destijds onderactief was. Dat wist ik van mijzelf ook, ik heb vaak een trage schildklier en lage lichaamstemperatuur. Dit had ik niet vertelt aan haar, dus fijn dat ze dit meteen zo voelde. Al mijn chakra’s heeft ze gebalanceerd en ik voelde me zo kalm, vredig en relaxt erna. De hele kamer voelde engelachtig, roze en zacht. Ik heb haar Spiritteam toestemming gegeven voor de Pranic Healing, zodat ik het volledig mocht en kon ontvangen. Nayana is echt een aanrader als het om bewustwording, healing en energiewerk gaat. Dankje lieverd!

Suze (Bali)

Direct na de healing: Heerlijk! Ik voelde stroming in armen en benen. Ook prikkels. Vooral in mijn hoofd. Paar maal begon ik te glimlachen en had een blij gevoel. Tegen het eind zag ik ook weer kleuren. Eerst beetje groen. Later paars, gele stip die overvloeide in paars. Heel bijzonder.

Een dag na de healing: Voel me vandaag prettig. Had vanmorgen geen zere armen. Heb wel het gevoel weer steviger te staan!

Gonny

De healingen waren heel fijn, ik kreeg echt een boost van energie na een healing.

Melany

Ik heb ervaring met healing maar dit was voor mij de eerste keer dat ik een healing op afstand heb ervaren. Ik kon me er weinig bij voorstellen. Tijdens de healing gebeurde er van alles in mijn lichaam en tegen het einde was mijn hoofdpijn verdwenenen voelde ik me heerlijk licht en energiek!

Mirte

Door de healingen voel ik mij weer met beide benen op de grond staan en ervaar ik rust in mijn hoofd en lichaam. Het is erg ontspannend en brengt me dichter bij mezelf!

Fokelien

Ik vond het de eerste keer best vreemd om zo lang met gesloten ogen te zitten, maar daarna voelde ik mij de hele dag heel fijn en ontspannen, ondanks dat ik een drukke en prikkelvolle dag had. Ook bij de tweede sessie voelde het prettig. Tijdens de sessie zelf had ik af en toe een sensatie in bijvoorbeeld mijn keel, mijn buik of mijn knieeen. En ik kwam in een soort flow waardoor ik als vanzelf begon te wiegen.

Petra

In de afgelopen weken heb ik al enkele malen een healing mogen ontvangen van Nayana.
Graag deel ik hoe ik de healingen op afstand van haar ervaren heb.
Allereerst is Nayana een mooie gevoelige vrouw. Als je in haar ogen kijkt is haar vertrouwen voelbaar.
Het is zo fijn om je na een healing zo ontspannen te voelen en het voelt gelijk ook als een cleansing. (schoonmaak van het systeem)
Na de healingen hebben we ook onze ervaringen uitgewisseld en dit was on point.
Ik ontvang graag van Nayana een healing, dit doet ze vanuit toewijding.

Liefs Annabella

Annabella

Ik heb van Nayana al verschillende healingen op afstand mogen ervaren. En voor mij voelen deze behandelingen alsof ze in persoon aanwezig is in mijn omgeving. Nayana neemt vooraf contact op en vraagt naar wat er speelt en waar naar gekeken mag worden. Waarna de sessie begint, welke ik altijd ervaar als heel fijn. De energie stroomt, er gebeurd van alles zodat er weer los kan worden gelaten en er meer energie en duidelijkheid is. Na afloop belt ze om te vragen hoe het was en wat ze tegen is gekomen. Heel fijn.

Nayana is een hartelijke persoonlijkheid. Ze straalt rust, vriendelijkheid, oprechtheid en openheid uit. Wat je een gevoel van rust geeft. Iemand waar je jezelf thuis bij voelt.

Ik raad Nayana van harte aan voor een healing of een ander onderdeel van haar aanbod.

Cindy van de Laarschot

Nayana weet je helemaal te laten ontspannen en neemt daarbij ook nog eens veel lichamelijke spanning en pijn weg. Elk bezoek aan haar is als een mini-vakantie.
Marjan Kouwenberg

Wat een fijne behandeling op een zachte, liefdevolle manier. Een aanrader!
Yvonne Waanders

Ik voelde me gelijk op mijn gemak en het was voor mij een geweldige eerste ervaring met Reiki. Sluit niet uit dat ik het nog een keer ga doen!
Katja van Stuivenberg

Vriendelijk en deskundig behandeld. Fijne sfeer en mooie behandelruimte.
Yolande Hurkmans

Lieve vrouw en een heerlijke ontspannen behandeling gehad.
Jo Bruintjes

Erg fijne Reiki behandeling gehad. Zou het iedereen aanbevelen!
Maudi van der Plas

Heerlijke behandeling gehad. Lieve vrouw en mooie locatie.
Lisa van de Wetering

Lieve dame, fijne behandeling. Top! Zeker een aanrader.
Evelyn Wijma

Erg lieve dame die je echt graag wil helpen.

Petra Pieper

Fijne behandeling, prettige ruimte en sfeer. Aanrader!

Monique ter Wengel

Lieve en bijzonder talentvolle vrouw die begrijpt wat je nodig hebt. Was een heerlijke ervaring. Ik voel mij nu al anders en dat na pas 1 behandeling.

Karin van Nes

Wat is Nayana ontzettend goed in haar behandelmethode. Een aanrader voor iedereen.

Miranda vd Woning

Super rustgevend en een momentje van rust. Zeker als je dit nooit hebt meegemaakt eens leuk om te proberen.

Timo Strating

Fijne behandeling!

Loes Hengeveld

Goede uitleg voor de start. De pijn aan de knobbel op mijn rug is na de behandeling vrijwel weg. Had er zeker 15 jr mee gelopen. Top!!! Heel jammer dat zij in mei gaat stoppen.

Eli Uneputty

Zeer prettig persoon en behandeling! Na de behandeling stroomde alle energie weer!

Sanne Kortman-arends

Hele vriendelijke dame! Ik heb een ontzettende rust ervaren.

Luna Zendman

De coaching sessie was erg fijn. Reiki voelde heel goed. Aanrader!

Irene ten Dam