“Inner Forgiveness is therapeutic.

If you do not Forgive,

you cannot be Internally Healed.

Forgiving heals the Soul.”

-Master Choa Kok Sui

Ons fysieke lichaam is omgeven en doordrongen door ons energielichaam. Dit energielichaam kan vervuild raken door externe invloeden zoals ziekteverwekkers, milieuverontreiniging, ongezonde voeding. Maar ook door interne factoren zoals stress, niet geuite emoties en jezelf klein houden. Dit kan zich resulteren in lichamelijke en psychische klachten.

Tijdens een healing werk ik op jouw energielichaam en reinig ik de aangedane delen en voeg prana toe. Hiervoor gebruik ik de technieken die ik heb geleerd tijdens de Pranic Healing Basic, Advanced en Psychotherapie workshops. Zo zet ik jouw lichaam aan om het zelfherstellend vermogen te bevorderen.

Een healing wordt meestal ervaren als een moment van heerlijke ontspanning. Op dit moment geef ik mijn healingsessies op afstand. Een healing op afstand is net zo krachtig als wanneer je fysiek aanwezig zou zijn. Woon je in de buurt van Hengelo (ov) dan is het ook mogelijk om bij jou thuis te komen. Bij klachten die al langere tijd aanwezig zijn, zijn minimaal vier healingen nodig om ze te behandelen. Daarvoor zou ik mijn healingtraject aanraden. Hieronder zie je de opties waaruit je kunt kiezen. 

 

In de afgelopen weken heb ik al enkele malen een healing mogen ontvangen van Nayana.
Graag deel ik hoe ik de healingen op afstand van haar ervaren heb. 
Allereerst is Nayana een mooie gevoelige vrouw. Als je in haar ogen kijkt is haar vertrouwen voelbaar.
Het is zo fijn om je na een healing zo ontspannen te voelen en het voelt gelijk ook als een cleansing. (schoonmaak van het systeem)
Na de healingen hebben we ook onze ervaringen uitgewisseld en dit was on point. 
Ik ontvang graag van Nayana een healing, dit doet ze vanuit toewijding.

Liefs Annabella 

Annabella

Ik vond het de eerste keer best vreemd om zo lang met gesloten ogen te zitten, maar daarna voelde ik mij de hele dag heel fijn en ontspannen, ondanks dat ik een drukke en prikkelvolle dag had. Ook bij de tweede sessie voelde het prettig. Tijdens de sessie zelf had ik af en toe een sensatie in bijvoorbeeld mijn keel, mijn buik of mijn knieeen. En ik kwam in een soort flow waardoor ik als vanzelf begon te wiegen 🙂

Petra

Door de healing (op afstand) voel ik mij weer met beide benen op de grond staan en ervaar ik rust in mijn hoofd en lichaam. Het is erg ontspannend en brengt me dichter bij mezelf!

Fokelien

Ik heb ervaring met healing maar dit was voor mij de eerste keer dat ik een healing op afstand heb ervaren. Ik kon me er weinig bij voorstellenTijdens de healing gebeurde er van alles in mijn lichaam en tegen het einde was mijn hoofdpijn verdwenen en voelde ik me heerlijk licht en energiek

Mirte

De healingen waren heel fijn, ik kreeg echt een boost van energie na een healing.

Melany

Direct na de healing: Heerlijk! Ik voelde stroming in armen en benen. Ook prikkels. Vooral in mijn hoofd. Paar maal begon ik te glimlachen en had een blij gevoel. Tegen het eind zag ik ook weer kleuren. Eerst beetje groen. Later paars, gele stip die overvloeide in paars. Heel bijzonder.

Een dag na de healing: Voel me vandaag prettig. Had vanmorgen geen zere armen. Heb wel het gevoel weer steviger te staan!

Gonny

Lieve Nayana heeft mij een healing gegeven die erg voelbaar was. Ik voelde haar wijze, mystieke paarse helende energie. Zij voelde mijn eigen zachte roze energie, en dat mijn keelchakra destijds onderactief was. Dat wist ik van mijzelf ook, ik heb vaak een trage schildklier en lage lichaamstemperatuur. Dit had ik niet vertelt aan haar, dus fijn dat ze dit meteen zo voelde. Al mijn chakra’s heeft ze gebalanceerd en ik voelde me zo kalm, vredig en relaxt erna. De hele kamer voelde engelachtig, roze en zacht. Ik heb haar Spiritteam toestemming gegeven voor de Pranic Healing, zodat ik het volledig mocht en kon ontvangen. Nayana is echt een aanrader als het om bewustwording, healing en energiewerk gaat. Dankje lieverd!

Suze (Bali)

Wow, wat een rust daalde er neer in mij. Erg fijn. Een soort heel groot vertrouwen. Ik voelde ook een grote verbondenheid met het grotere geheel. Was een erg mooie ervaring!

Meneka

Hi lieve Nayana, wilde je even laten weten dat mijn pols helemaal goed voelt nu en mijn schouder nog steeds een paar cm meer beweging erin, zit nu denk ik op 4 cm meer dan wat het was. Dus top, na 12 jaar schouderklachten. Nogmaals thanks voor jou healingen!

Nicole

Ik heb deze mooie avond een healing op afstand ontvangen van de lieve Nayana. 1 woord WAUW!!  Ik voelde vele sensaties. Ik zag ook beelden. Ik zag heel veel groen en mooie natuur en dieren, in Aziatische stijl. Tekens en kleuren en mooie schilderingen. Ik voelde het warm worden bij mijn been, mijn hartstreek en mijn nek. Het was als in een ademsessie dat mijn armen even gevoelloos werden en mijn ego even afgesloten werd. Er werd ruimte gecreëerd voor nog meer rust en liefde.

Siobhan

Pranic Healing Richtlijnen

  1. Pranic Healing is niet bedoeld om reguliere geneeskunde te vervangen, maar om deze aan te vullen. Als symptomen aanhouden of de aandoening ernstig is, neem dan direct contact op met een arts.
  2. Pranic Healers zijn geen artsen, maar artsen kunnen wel Pranic Healers zijn.
  3. Pranic Healers mogen geen medische diagnoses stellen.
  4. Pranic Healers mogen geen medicijnen of medische behandelingen voorschrijven.
  5. Pranic Healers mogen niet ingrijpen in voorgeschreven medicatie en/of medische behandelingen.