“Inner Forgiveness is therapeutic.

If you do not Forgive,

you cannot be Internally Healed.

Forgiving heals the Soul.”

-Master Choa Kok Sui

Healing op afstand nu ook op basis van donatie. Omdat iedereen een healing moet kunnen ontvangen, ook als je iets minder te besteden hebt. 

Ons fysieke lichaam is omgeven en doordrongen door ons energielichaam. Dit energielichaam kan vervuild raken door externe invloeden zoals ziekteverwekkers, milieuverontreiniging, ongezonde voeding. Maar ook door interne factoren zoals stress, niet geuite emoties en jezelf klein houden. Dit kan zich resulteren in lichamelijke en psychische klachten.

Tijdens een healing werk ik op jouw energielichaam en reinig ik de aangedane delen en voeg prana toe. Hiervoor gebruik ik de technieken die ik heb geleerd tijdens de Pranic Healing Basic en Advanced workshops. Zo zet ik jouw lichaan aan om het zelfherstellend vermogen te bevorderen.

Een healing wordt meestal ervaren als een moment van heerlijke ontspanning. Een healing op afstand is net zo krachtig als wanneer je fysiek aanwezig zou zijn. Bij klachten die al langere tijd aanwezig zijn, zijn minimaal vier healingen nodig om ze te behandelen.

Ik bied healingen op afstand aan, daarbij kun je kiezen uit twee mogelijkheden:

* 1 healing op afstand. Het tarief is 35 Euro

* een traject van 4 healingen, 2 weken lang, 2 keer per week. Het tarief is 111 Euro.

Tijdens een afspraak bellen of Skypen we kort om kennis te maken, zodat jij kunt aangeven wat jouw klachten zijn en ik kan uitleggen wat ik zal gaan doen. Tijdens de healing zal ik ook intuitief aanvoelen aan welke gebieden ik extra aandacht mag geven. Na de healing praten we nog even na over jouw en mijn ervaringen. Een afspraak duurt ongeveer 60 minuten.

Gun jij jezelf deze ervaring?

Pranic Healing in Twente

Pranic Healing is nog niet heel bekend in Twente. Mijn missie is om daar verandering in te brengen omdat deze vorm van healing ontzettend mooi en krachtig is. Ik wil daarom de gelegenheid bieden om ermee kennis te maken.
Ik ben regelmatig in Oldenzaal om healingen te geven. Een healing duurt ongeveer 45 minuten.

Prijs:      50 Euro
Locatie: Yoga en Mindfulness ‘Kom thuis bij jezelf’
                Wilhelminastraat 2
                7571 CE Oldenzaal

Wil jij je aanmelden of wil je meer informatie? Dan mag je mailen naar info@lovethismoment.nl

Liefs,

Nayana

In de afgelopen weken heb ik al enkele malen een healing mogen ontvangen van Nayana.
Graag deel ik hoe ik de healingen op afstand van haar ervaren heb. 
Allereerst is Nayana een mooie gevoelige vrouw. Als je in haar ogen kijkt is haar vertrouwen voelbaar.
Het is zo fijn om je na een healing zo ontspannen te voelen en het voelt gelijk ook als een cleansing. (schoonmaak van het systeem)
Na de healingen hebben we ook onze ervaringen uitgewisseld en dit was on point. 
Ik ontvang graag van Nayana een healing, dit doet ze vanuit toewijding.

Liefs Annabella 

Annabella

Ik vond het de eerste keer best vreemd om zo lang met gesloten ogen te zitten, maar daarna voelde ik mij de hele dag heel fijn en ontspannen, ondanks dat ik een drukke en prikkelvolle dag had. Ook bij de tweede sessie voelde het prettig. Tijdens de sessie zelf had ik af en toe een sensatie in bijvoorbeeld mijn keel, mijn buik of mijn knieeen. En ik kwam in een soort flow waardoor ik als vanzelf begon te wiegen 🙂

Petra

Door de healing (op afstand) voel ik mij weer met beide benen op de grond staan en ervaar ik rust in mijn hoofd en lichaam. Het is erg ontspannend en brengt me dichter bij mezelf!

Fokelien

Ik heb ervaring met healing maar dit was voor mij de eerste keer dat ik een healing op afstand heb ervaren. Ik kon me er weinig bij voorstellenTijdens de healing gebeurde er van alles in mijn lichaam en tegen het einde was mijn hoofdpijn verdwenen en voelde ik me heerlijk licht en energiek

Mirte

De healingen waren heel fijn, ik kreeg echt een boost van energie na een healing.

Melany

Direct na de healing: Heerlijk! Ik voelde stroming in armen en benen. Ook prikkels. Vooral in mijn hoofd. Paar maal begon ik te glimlachen en had een blij gevoel. Tegen het eind zag ik ook weer kleuren. Eerst beetje groen. Later paars, gele stip die overvloeide in paars. Heel bijzonder.

Een dag na de healing: Voel me vandaag prettig. Had vanmorgen geen zere armen. Heb wel het gevoel weer steviger te staan!

Gonny

Pranic Healing Richtlijnen

  1. Pranic Healing is niet bedoeld om reguliere geneeskunde te vervangen, maar om deze aan te vullen. Als symptomen aanhouden of de aandoening ernstig is, neem dan direct contact op met een arts. 
  2. Pranic Healers zijn geen artsen, maar artsen kunnen wel Pranic Healers zijn.
  3. Pranic Healers mogen geen medische diagnoses stellen.
  4. Pranic Healers mogen geen medicijnen of medische behandelingen voorschrijven.
  5. Pranic Healers mogen niet ingrijpen in voorgeschreven medicatie en/of medische behandelingen.