“Life is a cycle. It is yang and yin. You have to exhale before you inhale. You must give in order to receive.”

Master Choa Kok Sui

Ons fysieke lichaam is omgeven en doordrongen door ons energielichaam. Dit energielichaam kan vervuild raken door externe invloeden zoals ziekteverwekkers, milieuverontreiniging, ongezonde voeding. Maar ook door interne factoren zoals stress, niet geuite emoties en jezelf klein houden. Dit kan zich resulteren in lichamelijke en psychische klachten.

Tijdens een healing werk ik op jouw energielichaam en reinig ik de aangedane delen en voeg prana toe. Hiervoor gebruik ik de technieken die ik heb geleerd tijdens de Pranic Healing Basic en Advanced workshops. Zo zet ik jouw lichaan aan om het zelfherstellend vermogen te bevorderen. 

Een healing wordt meestal ervaren als een moment van heerlijke ontspanning. Een healing op afstand is net zo krachtig als wanneer je fysiek aanwezig zou zijn. Bij klachten die al langere tijd aanwezig zijn, zijn minimaal vier healingen nodig om ze te behandelen. 

Ik bied healingen op afstand aan, daarbij kun je kiezen uit twee mogelijkheden:

* 1 healing op afstand. Het tarief is 30 Euro

* een traject van 4 healingen, 2 weken lang, 2 keer per week. Het tarief is 111 Euro. 

Tijdens een afspraak bellen of Skypen we kort om kennis te maken, zodat jij kunt aangeven wat jouw klachten zijn en ik kan uitleggen wat ik zal gaan doen. Tijdens de healing zal ik ook intuitief aanvoelen aan welke gebieden ik extra aandacht mag geven. Na de healing praten we nog even na over jouw en mijn ervaringen. Een afspraak duurt ongeveer 60 minuten.

Gun jij jezelf deze ervaring? Neem dan contact met mij op via info@lovethismoment.nl 

Reacties van mensen die één healing hebben ontvangen:

  • Ik voel me veel lichter en energieker.
  • Mijn opkomende migraine heeft zich niet doorgezet.
  • Ik kan mijn schouder een stuk meer bewegen.
  • De jarenlange pijn in mijn knie is een stuk minder geworden.
  • Ik voel mijn energie weer stromen.
  • Alsof er een zwaarte van me af is gevallen.