Welkom op Love this Moment! Wat leuk dat je hier bent gekomen om mijn artikelen te lezen. Ik ben Nayana, de persoon achter Love this Moment. Deze blog is ongeveer drie jaar geleden ontstaan. Na een moeilijke periode, waarin ik de diagnose ‘chronisch vermoeidheidssyndroom’ kreeg, ben ik mijn ervaringen gaan opschrijven en wilde ik de wijze lessen die ik leerde met anderen delen.

Ik woon samen met Bas en ons fluffy konijn Rocky. We zijn net verhuist naar een prachtig huis in Hengelo. Ik ben een echte boekenwurm en mijn droom is om ooit mijn eigen boek te schrijven. Verder hou ik van bakken, koken en natuurlijk lekker eten! Ik doe vrijwilligerswerk als taalcoach, ben op zoek naar een vaste baan voor een paar dagen in de week en wil daarnaast Love this Moment groot maken!

Ondanks mijn lichamelijke beperkingen, wil ik het beste uit het leven halen. Ik richt me vooral op de mooie en positieve kanten van het leven. Ik heb geleerd om bewust en vanuit mijn hart te leven en van het huidige moment te genieten. Daar komt de naam ‘Love this Moment’ ook vandaan.

Op Love this Moment lees je artikelen over Happiness, Lifestyle en Food. Ook schrijf ik veel over persoonlijke ervaringen en zal ik boekentips met je delen. In ‘Lichtpuntjes van de week’, zal ik wekelijks een fotoverslag plaatsen van wat ik de afgelopen week heb meegemaakt. Ook schrijf ik blogs voor Justliveblog.nl, neem daar vooral eens een kijkje!

Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt. Door mijn artikelen te delen hoop ik anderen te inspireren om positief naar het leven te kijken. Ook al is het leven niet altijd makkelijk, laat de minder leuke ervaringen nooit de overhand krijgen.

♥Ik wens je veel leesplezier toe op mijn blog!