Over Love this Moment

Welkom! Ik ben Nayana, de persoon achter Love this Moment. Ik ben deze site ongeveer vier jaar geleden gestart in de vorm van een eenvoudige blog. In die periode kreeg ik therapie om met mijn chronische vermoeidheid om te leren gaan. Vanuit het diepste dal, begon ik te ontwaken. Het licht in mij ging steeds helderder stralen en ik zag de wereld op een hele nieuwe manier, ik zag het grotere geheel. Ik voelde dat mijn missie in het leven is om anderen te inspireren en te helpen door te schrijven. Mijn verhaal, mijn ervaringen en tips. Daardoor is Love this Moment ontstaan. Ondertussen heb ik al zoveel mensen mogen bereiken en inspireren met mijn verhaal en ik krijg er zoveel liefde voor terug. Dat is mijn drive om door te gaan!

Ik woon samen met mijn vriend Bas in Hengelo. Als echte boekenwurm is het mijn droom om een eigen boek te schrijven. Ik heb een grote liefde voor edelstenen en de maan, kom tot rust in de natuur en ik ben gek op dieren.

Ondanks mijn lichamelijke beperkingen, wil ik het beste uit het leven halen.  Ik heb geleerd om bewust en vanuit mijn hart te leven en van het huidige moment te genieten. Daar komt de naam ‘Love this Moment’ ook vandaan. Hiermee wil ik zeggen dat elk moment omarmt mag worden. Niet alles hoeft vrolijk en positief te zijn. Het samenspel van de lichte en donkere momenten in ons leven, dat is wat het leven zo mooi maakt.

Geluk, spiritualiteit en chronisch ziek zijn. Deze drie pijlers zijn in mijn leven heel erg met elkaar verweven. Je ziet ze terugkomen op Love this Moment. In de blogs die ik schrijf en de producten in mijn webshop. Ik wil jou graag helpen om verder te kunnen in je leven. Een zetje in de rug, een nieuw inzicht, dat is soms net wat je nodig hebt. Heb je een vraag, loop je ergens tegenaan, wil je graag online bellen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Wat heb ik jou te bieden? Jarenlange ervaring met chronisch ziek zijn en mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik heb de opleiding HBO-verpleegkunde en HBO Toegepaste Psychologie afgerond en werkervaring opgedaan. Daarnaast heb ik al vele boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, ik pas zoveel mogelijk toe in mijn eigen leven.

In mijn webshop vind je producten die fijn zijn voor lichaam en ziel, zoals edelstenen en kaartjes met pakkende teksten. Ze zijn een prachtig kado aan jezelf of een ander. Ik kies alles met liefde en aandacht uit en dat zul je ook ervaren wanneer je het pakketje ontvangt. Daarnaast bied ik ook inspiratie aan in de vorm van e-books, praktische tips en informatie en ga ik een online programma ontwikkelen.

Neem rustig de tijd om alles te bekijken en laat je inspireren!

Liefs,

Nayana