Over Love this Moment

Welkom op Love this Moment! Wat leuk dat je hier bent gekomen om mijn artikelen te lezen. Ik ben Nayana, de persoon achter Love this Moment. Deze blog is ongeveer vier jaar geleden ontstaan. Na een moeilijke periode, waarin ik de diagnose ‘chronisch vermoeidheidssyndroom’ kreeg, ben ik mijn ervaringen gaan opschrijven en wilde ik de wijze lessen die ik leerde met anderen delen.

Ik woon samen met Bas en ons fluffy konijn Rocky. We zijn net verhuist naar een prachtig huis in Hengelo. Ik ben een echte boekenwurm en mijn droom is om ooit mijn eigen boek te schrijven. Verder hou ik van bakken, koken en natuurlijk lekker eten! Ik werk sinds kort twee dagen bij een thuiszorgorganisatie en daarnaast wil ik mijn hart blijven volgen en Love this Moment groot maken!

Ondanks mijn lichamelijke beperkingen, wil ik het beste uit het leven halen. Ik richt me vooral op de mooie en positieve kanten van het leven. Ik heb geleerd om bewust en vanuit mijn hart te leven en van het huidige moment te genieten. Daar komt de naam ‘Love this Moment’ ook vandaan.

Love this Moment staat voor licht, liefde, geluk, gezondheid, positiviteit, zelfliefde en spiritualiteit.

Mijn missie is om meer bekendheid te geven aan onzichtbare ziektes en met name chronische vermoeidheid. Mensen zien mij meestal op mijn beste momenten en weten niet hoe het achter de schermen eraan toegaat. Ook ben ik niet iemand die steeds maar zegt hoe zwaar ze het heeft dus daardoor is het voor mijn omgeving moeilijk om een realistisch beeld te krijgen. Door erover te schrijven kan ik wel laten zien hoe ‘real life’ voor mij is en wat het inhoudt om chronisch moe te zijn. Niet alleen voor mijn omgeving is dit waardevol, ook help ik lotgenoten met mijn ervaringen. Te weten dat je niet de enige bent met deze klachten maakt het een stuk draaglijker.

Daarnaast wil ik anderen ook inspireren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het veranderen van mijn mindset heeft mij een ander mens gemaakt. Nog steeds leer ik elke dag bij en deze ervaringen wil ik graag delen. Een beetje positiviteit maakt het leven zoveel leuker, ook al is het leven niet altijd leuk…

♥Ik wens je veel leesplezier toe op mijn blog!