Energie is overal, alles is energie, jij bent energie! Maar hoe kan het dan dat jij zo vaak een tekort aan energie ervaart? Je voelt je moe, zit niet lekker in je vel of hebt lichamelijke klachten. Er zijn ontzettend veel factoren die invloed hebben op jouw energieniveau, op jouw gevoel van welzijn. Die ga je leren kennen en herkennen tijdens de cursus Love your Energy. Mijn waarheid is dat jouw energie weer kan gaan stromen als je terugkeert naar jouw kern, jouw ziel. Van daaruit kun je je leven weer vorm gaan geven.

Energie is overal, alles is energie, jij bent energie! Maar hoe kan het dan dat jij zo vaak een tekort aan energie ervaart? Je voelt je moe, zit niet lekker in je vel of hebt lichamelijke klachten. Er zijn ontzettend veel factoren die invloed hebben op jouw energieniveau, op jouw gevoel van welzijn. Die ga je leren kennen en herkennen tijdens de cursus Love your Energy. Mijn waarheid is dat jouw energie weer kan gaan stromen als je terugkeert naar jouw kern, jouw ziel. Van daaruit kun je je leven weer vorm gaan geven.

Love your Energy is een
online cursus van 4 weken.

We gaan in op alle onderwerpen die invloed hebben op je energie. Dat zijn er meer dan je denkt!

Elke 3 dagen gaat er een nieuwe module open in de online Liefde en Licht academie.

 Je vindt hier een video over het onderwerp en daarbij extra tekst waar ook de vragen en oefeningen in staan. Soms vind je nog een extra meditatie of visualisatie.

Veel cursisten gingen je al voor en elke keer word ik zo blij van de groei die de deelnemers maken in die paar weken!
Dit gun ik jou ook!

Love your Energy past bij jou als je:

Meer wil gaan leven vanuit jouw hart en intuïtie

Voelt dat er meer in jou zit maar dat er nu nog niet uitkomt

Meer grip wil krijgen op je energie

Moeite hebt om in balans te blijven in deze maatschappij en je daardoor vaak moe voelt of veel lichamelijke klachten hebt

Beter wil leren luisteren naar je lichaam

Meer behoefte hebt aan rust en stilte en merkt dat je steeds gevoeliger wordt

Praktische tips wil om om te gaan met je hoogsensitiviteit en overprikkeling

Een krachtige mindset wil ontwikkelen

Klaar bent om aan jezelf te gaan werken zodat je je lichter en energieker gaat voelen

Loes Beenhakker - Verzachting

“These pains you feel are messengers.
Listen to them.” 

– Rumi –

Ik ben Nayana

en ik ben coach, healer en schrijfster op het gebied van energiewerk, mindset, zelfliefde, hoogsensitiviteit en zelfheling. Mijn leven is ontzettend veranderd nadat ik begonnen ben aan mijn innerlijke reis.

Na jarenlang chronisch vermoeid en ziek te zijn geweest, kreeg ik mijn energie weer terug. Mijn vage klachten werden steeds minder en ik voelde een vuurtje binnenin mij dat ik al heel lang kwijt was. Ik gun jou deze transformatie ook. Ervaar jij een tekort aan energie door een ziekte, stress, hoogsensitiviteit of om een andere reden? Ik weet als geen ander hoe dit voelt en waar je tegenaan loopt. Daarom wil ik graag een stukje samen met jou meelopen op je pad. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op jouw energie. Daarvoor mag je verder kijken dan de wereld die jij gewend bent.
Het is tijd om wakker te worden en te luisteren naar wat jouw hart en Ziel je willen vertellen.

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een leven waarin jij heel goed voor jezelf zorgt, de dingen doet waar jij energie van krijgt en waarin jij leeft vanuit jouw hartsbewustzijn. Dit vraagt om het loslaten van overtuigingen en patronen die jou niet meer dienen, het leren luisteren naar jouw lichaam en hart en jezelf volledig te omarmen met al je imperfecties. Ik zal je begeleiden tijdens deze innerlijke reis.

Deze modules krijg je in de cursus Love your Energy:

Energie en chakra’s

Het openen van je hart en zelfliefde

Hoogsensitiviteit en praktische tips om om te gaan met overprikkeling

Het maken van een visionboard

Ademhaling, voeding, kristallen en oliën

Luisteren naar je lichaam en emoties


De maancyclus en menstruatiecyclus


Dankbaarheid, vergeving en contact maken met het Universum


Mindset


Grenzen aangeven en energiebalans


“I hope you know how brave, important, sparkling and wonderful you always are, even if you don’t feel like it.”

Na de cursus Love your Energy:

Heb jij veel tips en tricks om toe te passen in jouw dagelijkse leven

Heb jij inzicht in welke zaken jou energie kosten en welke jou energie opleveren

Weet jij beter waar jouw grenzen liggen en durf je deze aan te geven

Kun jij contact maken met jouw intuïtie en durf je daar ook naar te luisteren

Zie jij je lichaam weer als een vriend in plaats van als een last

Ben je je bewust van je beperkende overtuigingen en kun je die steeds beter loslaten

Voel je je lichter en energieker

Heb jij een sterkere mindset waardoor je je krachtiger voelt en beter kunt omgaan met situaties die op je pad komen

Heb je meer inzicht in wie jij bent en wat jij wil

Voel jij het licht in jou feller schijnen, je mag gaan stralen!

Love your Energy

  • Een online cursus in de Liefde en Licht Academie
  • Je kunt meteen starten met de cursus
  • Elke 3 dagen toegang tot een nieuwe module
  • De mogelijkheid om alles op je eigen tempo te volgen
  • Je mag mij altijd mailen of appen met vragen of als je iets wil delen
  • De mogelijkheid om extra ondersteuning te krijgen door coaching en healing.
  • Levenslang toegang tot de cursus in de online academie
  • Nazorg: de mogelijkheid om na het afronden van de cursus een coachabonnement bij mij af te nemen voor 50 Euro per maand. Hiermee krijg je 6 maanden lang, 1x per maand een 1:1 sessie van 60 minuten.

175,- Euro

Ik volgde in november de Instagram cursus ‘Love your Energy’. Ik heb mijn energie en mijn spiritualiteit helemaal teruggevonden. Ik voel me sindsdien zoveel krachtiger, vrolijker en gelukkiger. Ik had het al die tijd al in me, maar dankzij Nayana heb ik veel meer inzicht in mijn energie en in mijn leven gekregen. Daar ben ik heel erg dankbaar voor!

Jessica Munnecom

Met hsp, fibromyalgie en een kindje van bijna 1, is mijn energie ver te zoeken. Ik voelde mij elke ochtend al compleet op, energie voor wat extra’s was er niet.

Toen kwam ik de cursus ‘Love your Energy’ tegen, deze stond mij op het lijf geschreven en kwam precies op het juiste moment! Voordat ik deze cursus deed wist ik niet eens dat er zoveel verschillende dingen invloed hebben op mijn energieniveau. Nayana behandelt echt elk onderdeel en geeft veel tips en oefeningen en vragen om jezelf beter te leren kennen. Ze helpt je weer het vuur in jezelf aan te wakkeren en laat juist de rust in je hoofd terugkeren.

Coco Montsma

Tijdens de Love Your Energy cursus van Nayana heb ik veel verdieping gevonden in allerlei onderwerpen. Ik ben weer een stukje gegroeid en heb hierbij veel handvatten gekregen om dit toe te gaan passen in mijn leven. Nayana heeft een hele mooie manier van overbrengen, staat altijd open voor vragen en heeft de cursus ook heel fijn vorm gegeven met veel informatie & praktische opdrachten. Ik heb het gevoel hier écht iets mee te kunnen. 🧡

Fabiënne Marinus

Ik volgde de cursus Love your energy van Nayana. Het was voor mij het juiste moment om hier mee te beginnen. Ik voelde mij namelijk nog erg beperkt in mijn energie en ik wou kijken wat ik er zelf aan kon doen om wat meer energie te krijgen. 

Ik kreeg veel informatie op meerdere vlakken. Ook veel informatie waar ik nog niks vanaf wist. Zo heb ik veel geleerd over de chakra’s en zou ik mij daar best meer in willen verdiepen. Maar ook heb ik veel inzichten gekregen in wat emoties en prikkels met mijn energieniveau doen. Daarnaast had ik veel aan de tips tegen overprikkeling, maar ook over de tips wat voeding voor effect op je energieniveau kan hebben. Nayana geeft veel informatie en praktische tips over alle onderwerpen.

Wil jij meer grip op jouw energie? Beter naar je lichaam leren luisteren? De verbinding met jouw hart en intuïtie versterken? Je weer blij en enthousiast voelen? Praktische tips die je makkelijk kan toepassen in jouw leven? Erachter komen wat jouw drijfveren zijn? Leven vanuit de diepere kern in jou? Jouw mindset transformeren? Ik kan je deze cursus in ieder geval aanraden!

Lisa Kouwenberg

Geen twijfels hebben om deze cursus van Nayana te gaan doen, gewoon DOEN!
Waarom? Neem die tijd voor jezelf, leer jouw ‘ik’ beter kennen, ga dieper en neem deze kans op je pad aan!

Gevoelens als rust, ontspanning, geruststelling en vooral healing kwamen sterk in me naar boven…
Het gaf me kracht in een moeilijke tijd.

Een interessante cursus, inclusief een persoonlijke toets van Nayana 😘

Sylvie

Fijne cursus met gemoedelijke sfeer. Een ontdekkingstocht naar je eigen valkuilen, het helen van wonden en inzicht in het spirituele. Tevens veel aandacht voor de kracht van je eigen gedachten met makkelijk toepasbare tips.

Simone van Haasteren

Ik heb erg genoten van de cursus Love your Energy. De onderwerpen waren interessant en leerzaam  en de liefdevolle begeleiding van Nayana maakte het helemaal af. Er was alle gelegenheid voor vragen en eigen inbreng. Dit is dan wel een online cursus, maar dan wel met persoonlijke begeleiding en zelfs incusief 2 healingen! Een echte aanrader!

Mirte Jongens

De cursus was echt heel goed, alle hoofdstukken sluiten goed op elkaar. Ik heb echt heel veel inzichten gekregen, waar ik zeker aan mag gaan werken. De healingen waren ook heel fijn, ik kreeg echt een boost van energie na een healing. Alles werd heel goed uitgelegd in de cursus, en de vragen werden ook goed beantwoord tijdens de live.

Melany Beaumont

Ik heb de Love your Energy cursus van Nayana gevolgd omdat ik merkte dat ik al een tijdje laag in mijn energie zat. Iedere paar dagen ontving je een email met een module, en gaf ze extra verdieping via video’s op Instagram. De modules gaven nieuwe inzichten in hoe ik mijn energie goed in kan zetten, waar mijn energie lekt en hoe ik mijn energie kan vergroten. Nayana zelf is warm en inspirerend. Wanneer je extra vragen had stond ze voor je klaar en de extra live sessies en healingen maakten deze cursus heel waardevol. Heb je het idee dat je hoogsensitief bent, voel je je laag in je energie of wil je meer weten over het behouden van je energiebalans, dan is dit een aanrader!

Petra van Dreumel

© Love this Moment 2021 | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden