Energie is overal, alles is energie, jij bent energie!

Maar hoe kan het dan dat jij zo vaak een tekort aan energie ervaart? Je voelt je moe, zit niet lekker in je vel of hebt lichamelijke klachten.

Er zijn ontzettend veel factoren die invloed hebben op jouw energieniveau, op jouw gevoel van welzijn. Die ga je leren kennen en herkennen tijdens de cursus Love your Energy.

Mijn waarheid is dat jouw energie weer kan gaan stromen als je terugkeert naar jouw kern, jouw ziel. Van daaruit kun je je leven weer vorm gaan geven.

 

♥ Wil je meer gaan leven vanuit jouw hart en intuïtie?

♥ Voel je dat er veel meer in jou zit maar dat het er nu nog niet uitkomt?

♥ Heb jij meer behoefte aan rust en stilte en merk je dat je steeds gevoeliger wordt?

♥ Heb je moeite om in balans te blijven in deze huidige maatschappij en voel je je vaak moe, heb je een burn-out of lichamelijke klachten?

♥ Wil je meer grip krijgen op jouw energie?

♥ Wil je beter naar je lichaam leren luisteren?

♥ Wil je praktische tips hoe je kunt omgaan met overprikkeling?

♥ Wil jij leven vanuit een hogere frequentie en de angsten en blokkades die je ervaart helen en transformeren?

♥ Wil jij een krachtige mindset ontwikkelen?

♥ Ben jij klaar om aan jezelf te gaan werken zodat je je lichter en energieker gaat voelen?

Love your Energy is een online cursus van 4 weken. We gaan in op alle onderwerpen die invloed hebben op je energie. Dat zijn er meer dan je denkt!

Om de 3 dagen plaats ik een bericht in de besloten Facebookgroep. Video, een tekst met extra informatie, een opdracht, oefening of tips. Je kunt in je eigen tijd alles bestuderen en de opdrachten en oefeningen maken. Je mag mij altijd appen wanneer je iets wilt delen of vragen.

Een keer in de week hebben we een Zoomcall, zodat je al je vragen kunt stellen aan mij en je ervaringen kunt delen met de andere cursisten. 

Om je proces extra te ondersteunen, geef ik je een healing op afstand. Hierdoor worden blokkades opgeruimd zodat je energie beter kan gaan stromen. Onder het kopje ‘pranic healing’ op mijn website kun je meer lezen over deze healingen.

Ik heb Love your Energy al 4x eerder gegeven en elke keer word ik zo blij van de groei die de deelnemers maken in die paar weken! Dit gun ik jou ook!

 

 

 Onderwerpen die we deze maand in ieder geval zullen behandelen:

♥ Intuïtie versus Ego

♥ Ons energielichaam en de chakra’s

♥ Gevoelens, emoties en lichaamssignalen

♥ Dankbaarheid en vergeving

♥ Zelfliefde

♥ Grenzen aangeven

♥ Energiebalans

♥ Selfcare

♥ Ademhalingsoefeningen

♥ Voeding

♥ Kristallen

♥ Essentiële oliën

♥ Maancyclus

♥ Menstruatiecyclus

♥ Overprikkeling en tips om hiermee om te gaan

♥ Mindset

 

 

 

Na de cursus Love your Energy: 

♥ Heb je heel veel tips en tricks om toe te passen in jouw dagelijks leven.

♥ Weet jij welke zaken in jouw leven je energie kosten en welke je energie opleveren.

♥ Kun je contact maken met jouw intuïtie en durf je daar ook naar te luisteren.

♥ Weet je beter waar jouw grenzen liggen en durf je deze aan te geven.

♥ Zie jij je lichaam weer als een vriend in plaats van als een last.

♥ Heb je beperkende overtuigingen los kunnen laten waardoor er ruimte is ontstaan voor persoonlijke groei.

♥ Voel je je energieker en lichter.

♥ Heb jij een sterkere mindset waardoor je je krachtiger voelt en beter kunt omgaan met situaties die op je pad komen.

♥ Heb je meer inzicht in wie jij bent en wat jij wilt.

♥ Voel jij het licht in jou feller schijnen, je mag gaan stralen!

 

Wat vorige deelnemers zeggen over de cursus Love your Energy:

Ik volgde in november de Instagram cursus ‘Love your Energy’. Ik heb mijn energie en mijn spiritualiteit helemaal teruggevonden. Ik voel me sindsdien zoveel krachtiger, vrolijker en gelukkiger. Ik had het al die tijd al in me, maar dankzij Nayana heb ik veel meer inzicht in mijn energie en in mijn leven gekregen. Daar ben ik heel erg dankbaar voor!

Jessica Munnecom

Met hsp, fibromyalgie en een kindje van bijna 1, is mijn energie ver te zoeken. Ik voelde mij elke ochtend al compleet op, energie voor wat extra’s was er niet.

Toen kwam ik de cursus ‘Love your Energy’ tegen, deze stond mij op het lijf geschreven en kwam precies op het juiste moment! Voordat ik deze cursus deed wist ik niet eens dat er zoveel verschillende dingen invloed hebben op mijn energieniveau. Nayana behandelt echt elk onderdeel en geeft veel tips en oefeningen en vragen om jezelf beter te leren kennen. Ze helpt je weer het vuur in jezelf aan te wakkeren en laat juist de rust in je hoofd terugkeren.

Coco Montsma

Tijdens de Love Your Energy cursus van Nayana heb ik veel verdieping gevonden in allerlei onderwerpen. Ik ben weer een stukje gegroeid en heb hierbij veel handvatten gekregen om dit toe te gaan passen in mijn leven. Nayana heeft een hele mooie manier van overbrengen, staat altijd open voor vragen en heeft de cursus ook heel fijn vorm gegeven met veel informatie & praktische opdrachten. Ik heb het gevoel hier écht iets mee te kunnen. 🧡

Fabiënne Marinus

Ik volgde de cursus Love your energy van Nayana. Het was voor mij het juiste moment om hier mee te beginnen. Ik voelde mij namelijk nog erg beperkt in mijn energie en ik wou kijken wat ik er zelf aan kon doen om wat meer energie te krijgen. 

Ik kreeg veel informatie op meerdere vlakken. Ook veel informatie waar ik nog niks vanaf wist. Zo heb ik veel geleerd over de chakra’s en zou ik mij daar best meer in willen verdiepen. Maar ook heb ik veel inzichten gekregen in wat emoties en prikkels met mijn energieniveau doen. Daarnaast had ik veel aan de tips tegen overprikkeling, maar ook over de tips wat voeding voor effect op je energieniveau kan hebben. Nayana geeft veel informatie en praktische tips over alle onderwerpen.

Wil jij meer grip op jouw energie? Beter naar je lichaam leren luisteren? De verbinding met jouw hart en intuïtie versterken? Je weer blij en enthousiast voelen? Praktische tips die je makkelijk kan toepassen in jouw leven? Erachter komen wat jouw drijfveren zijn? Leven vanuit de diepere kern in jou? Jouw mindset transformeren? Ik kan je deze cursus in ieder geval aanraden!

Lisa Kouwenberg

Geen twijfels hebben om deze cursus van Nayana te gaan doen, gewoon DOEN!
Waarom? Neem die tijd voor jezelf, leer jouw ‘ik’ beter kennen, ga dieper en neem deze kans op je pad aan!

Gevoelens als rust, ontspanning, geruststelling en vooral healing kwamen sterk in me naar boven…
Het gaf me kracht in een moeilijke tijd.

Een interessante cursus, inclusief een persoonlijke toets van Nayana 😘

Sylvie

Fijne cursus met gemoedelijke sfeer. Een ontdekkingstocht naar je eigen valkuilen, het helen van wonden en inzicht in het spirituele. Tevens veel aandacht voor de kracht van je eigen gedachten met makkelijk toepasbare tips.

Simone van Haasteren

Ik heb erg genoten van de cursus Love your Energy. De onderwerpen waren interessant en leerzaam  en de liefdevolle begeleiding van Nayana maakte het helemaal af. Er was alle gelegenheid voor vragen en eigen inbreng. Dit is dan wel een online cursus, maar dan wel met persoonlijke begeleiding en zelfs incusief 2 healingen! Een echte aanrader!

Mirte Jongens

De cursus was echt heel goed, alle hoofdstukken sluiten goed op elkaar. Ik heb echt heel veel inzichten gekregen, waar ik zeker aan mag gaan werken. De healingen waren ook heel fijn, ik kreeg echt een boost van energie na een healing. Alles werd heel goed uitgelegd in de cursus, en de vragen werden ook goed beantwoord tijdens de live.

Melany Beaumont

Ik heb de Love your Energy cursus van Nayana gevolgd omdat ik merkte dat ik al een tijdje laag in mijn energie zat. Iedere paar dagen ontving je een email met een module, en gaf ze extra verdieping via video’s op Instagram. De modules gaven nieuwe inzichten in hoe ik mijn energie goed in kan zetten, waar mijn energie lekt en hoe ik mijn energie kan vergroten. Nayana zelf is warm en inspirerend. Wanneer je extra vragen had stond ze voor je klaar en de extra live sessies en healingen maakten deze cursus heel waardevol. Heb je het idee dat je hoogsensitief bent, voel je je laag in je energie of wil je meer weten over het behouden van je energiebalans, dan is dit een aanrader!

Petra van Dreumel

Voel jij dat dit traject precies is wat jij nodig hebt? Resoneren de onderwerpen bij je? Herken jij je in bovenstaande teksten? Wil jij je aanmelden of heb je nog vragen over de cursus? 

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!