Lichtpuntjes week 33

Die warme dagen van de afgelopen maand, waren voor Rocky ook too much. Meestal lag hij er zo languit bij.

 

 

Buurvrouw Helma uit Wierden kwam op bezoek om ons nieuwe huis te bekijken. Bas heeft pizza’s gehaald en we hebben gezellig samen gegeten. Uit het oog is niet altijd het uit hart!

Helma nam deze theetjes voor ons mee. Ik heb ze nu allemaal al geproefd en ze zijn erg lekker!

Dit is een prachtig boek. Het gaat over minimalistisch leven, want zoveel spullen heb je helemaal niet nodig! Het inspireert mij om nog meer weg te gaan doen, ook al hadden we tijdens de verhuizen al heel veel opgeruimd! De review van het boek zet in binnenkort online.

Dit zijn stuk voor stuk prachtige boeken. De hoofdrollen zijn sterke vrouwen die zich staande weten te houden in een wereld vol met discriminatie, geweld en ongelijkheid.

Hoe leuk is het om verrassingspakketjes te ontvangen! Deze had ik besteld bij Melany van Beau Accessoires. Zij maakt de mooiste sieraden van edelstenen en ook dit pakketje zat vol met klein geluk.

De thee van Tastea is mijn favoriet. Ze zijn gemaakt van goede kwaliteit kruiden en elke thee heeft zijn eigen werking. De Aloha Vera is heel fris en de Pop ‘N Chill juist lekker zoet. Maar net waar ik trek in heb!

Dit zijn nieuwe producten van de Body Shop. Gemaakt met bananen! Ik ben vooral fan van de shampoo en conditioner. Ze maken mijn haar superzacht en het ruikt heerlijk!

Ik ben lekker aan het bakken geweest. Hoewel dit niet heel voorstelde omdat het uit een pakje kwam. Maar het was leuk om te doen! Wolkencake van dr. Oetker.

Dit is een gerecht zonder pakjes of zakjes! Een lasagne boordevol met groente. In plaats van vlees heb ik tempeh blokjes gebruikt. Het smaakte echt heerlijk dus ik ga het vaker maken!

Dit was niet gezond maar ook super lekker! Ik had al heel lang geen Chinees eten meer gehad dus dit was echt genieten. Wel veel te veel gegeten…

Als je in Twente woont dan zit je tijdens een rondje touren zo in Duitsland!

Weer een prachtige bos bloemen gekregen van Bloomon. Vooral die kleuren, echt wauw!

Op dit kastje hebben we vier maanden gewacht! We dachten dat het een kant en klaar kastje was, maar het was net een Ikea bouwpakket. Bas heeft hem mooi in elkaar gezet en deze staat nu op onze slaapkamer te shinen!