De winter editie start op maandag 27 januari!

In deze Instagramcursus leer je alles over levensenergie, chakra’s, de frequentie van emoties en gedachtes, zelfhelend vermogen van het lichaam, zelfliefde en mindset. Ook geef ik informatie over voeding, kristallen en oliën en hoe deze kunnen bijdragen aan je energieniveau.

Vijf weken lang deel ik om de dag een post met informatie, tips, opdrachten en stories met video’s en aanvullende informatie. Deze kun je allemaal in je eigen tijd en tempo bekijken en uitvoeren. Aan het einde van de cursus krijg je een naslagwerk waarin je alle informatie nog eens kunt teruglezen. Je hebt dan veel tips en tricks die je kunt inzetten om je energie in balans te houden. Je voelt je energieker en lichter, meer verbonden met de wereld om je heen maar bovenal, verbonden met jezelf! 

Tijdens de cursus krijg je van mij twee healingen op afstand. Deze zullen je tijdens de cursus ondersteunen en helpen om beweging te krijgen in jouw energie, emoties en overtuigingen. 

Alleen deze keer wordt de cursus nog gegeven voor de prijs van E67,- Wil jij je aanmelden of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@lovethismoment.nl 

 

 

Lisa

Lisa

Ik ben in november begonnen met deze cursus. Het was voor mij het juiste moment want ik voelde mij nog erg beperkt in mijn energie. Nayana heeft heel veel informatie gegeven over veel verschillende onderwerpen. En we kregen elke keer een opdracht die makkelijk uit te voeren was maar die je wel goed aan het denken zette. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die ik goed kan toepassen in mijn leven. 

Jessica

Jessica

Ik volgde in november de Instagram cursus ‘Love your Energy’. Ik heb mijn energie en mijn spiritualiteit helemaal teruggevonden. Ik voel me sindsdien zoveel krachtiger, vrolijker en gelukkiger. Ik had het al die tijd al in me, maar dankzij Nayana heb ik veel meer inzicht in mijn energie en in mijn leven gekregen. Daar ben ik heel erg dankbaar voor!

Coco

Coco

Met hsp, fibromyalgie en een kindje van bijna 1, is mijn energie ver te zoeken. Ik voelde mij elke ochtend al compleet op, energie voor wat extra’s was er niet. 

Toen kwam ik de cursus ‘Love your Energy’ tegen, deze stond mij op het lijf geschreven en kwam precies op het juiste moment! Voordat ik deze cursus deed wist ik niet eens dat er zoveel verschillende dingen invloed hebben op mijn energieniveau. Nayana behandelt echt elk onderdeel en geeft veel tips en oefeningen en vragen om jezelf beter te leren kennen. Ze helpt je weer het vuur in jezelf aan te wakkeren en laat juist de rust in je hoofd terugkeren.