Selecteer een pagina

Door deze webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die aan de samenstelling van deze website besteed wordt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

De op of via deze internetsite aangeboden informatie mag niet worden gebruikt in plaats van enige vorm van advies. Beslissingen die u neemt op basis van deze informatie zijn voor uw eigen rekening en risico.

Love this Moment behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

De cursussen en healingen die door Love this Moment worden aangeboden zijn niet bedoeld om enige lichamelijke en/of emotionele aandoeningen te behandelen die een gedegen onderzoek of behandeling door een arts of psychiater vereisen. Als u het gevoel heeft een arts of andere hulpverlener te moeten consulteren wordt u aangeraden dit te doen.

De aangeboden behandelingsvormen van Love this Moment zijn uitstekend als ondersteuning bij andere therapie├źn die u wellicht nodig heeft en kunnen tevens in andere gevallen zeer heilzaam zijn als op zichzelf staande therapie of ter preventie van ziekten.

 

Pranic Healing Richtlijnen

  1. Pranic Healing is niet bedoeld om reguliere geneeskunde te vervangen, maar om deze aan te vullen. Als symptomen aanhouden of de aandoening ernstig is, neem dan direct contact op met een arts.
  2. Pranic Healers zijn geen artsen, maar artsen kunnen wel Pranic Healers zijn.
  3. Pranic Healers mogen geen medische diagnoses stellen.
  4. Pranic Healers mogen geen medicijnen of medische behandelingen voorschrijven.
  5. Pranic Healers mogen niet ingrijpen in voorgeschreven medicatie en/of medische behandelingen.