Heb jij

♥ een verleden waarin vermoeidheid en weinig energie een rode draad zijn?

♥ Je vaak alleen of niet begrepen gevoeld?

♥ Vaak last van je hoogsensitiviteit?

♥ Moeite om jezelf te uiten en helemaal jezelf te zijn?

♥ Het gevoel dat er een grote kracht binnenin je zit maar weet je niet hoe je daarmee in contact kan komen?

♥ Geloof in de kracht van jouw zelfhelend vermogen?

Verlang jij ernaar

♥ Om er helemaal te mogen zijn, zoals jij bent?

♥ Om je vrij te voelen om je te uiten en je eigen pad te volgen?

♥ Om jezelf te helen op alle lagen, fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel?

♥ Om verbinding met gelijkgestemden te hebben?

♥ Om je hoogsensitiviteit als kracht te kunnen inzetten?

♥ Om je innerlijke kracht te voelen en vandaaruit leiderschap over je leven te nemen?

Soms zijn er momenten in je leven dat het lijkt dat je niet verder komt, dat je steeds in dezelfde cirkeltjes blijft ronddraaien. Je hebt zelf al van alles geprobeerd maar het lijkt niet te werken. Ik heb ook in die situatie gezeten en ik weet hoe dat voelt. Hoe fijn is het dan als er iemand met je meekijkt. De coachtrajecten die ik heb gedaan, hebben voor mij ontzettend veel veranderd en bijgedragen aan mijn persoonlijke en spirituele groei. Vragen om hulp is niet zwak maar juist ontzettend krachtig! Jij kiest daardoor voor jezelf omdat je alles uit jouw leven wil halen.

Als coach loop ik een stuk mee op jouw pad. Doordat ik van buitenaf naar jouw situatie kijk zie ik patronen die jij zelf niet ziet omdat je er middenin zit. Tijdens onze gesprekken stel ik jou vragen waardoor jij aan het denken wordt gezet en daardoor steeds meer inzicht krijgt in jouw eigen patronen en overtuigingen.

Ik werk vanuit een holistisch perspectief. Dit houdt in dat ik jouw situatie vanuit verschillende standpunten bekijken: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. Al deze niveaus hebben invloed en zijn met elkaar verbonden. Zo heeft vermoeidheid vaak niet alleen een fysieke oorzaak, maar liggen er op emotioneel en spiritueel gebied ook blokkades. Wanneer deze niet worden aangepakt, zal de vermoeidheid niet weggaan.

Deze tijd, die zo snel veranderd, vraagt je om in contact te komen met je hart. Van daaruit zul je de beslissingen maken die voor jou juist zijn. Door gefocust te blijven op je hart en lichaam zul je je steeds krachtiger gaan voelen en zal de chaos uit de buitenwereld steeds minder vat op jou krijgen. Doordat jij steeds meer op jouw eigen zielspad komt, zul je merken dat je levenenergie beter gaat stromen en dat je je blijer en energieker gaat voelen. Je vibratie gaat omhoog.

Tijdens het traject zul je ook healingen op afstand ontvangen en EFT oefeningen. Hiermee haal ik energetische blokkades weg en in combinatie met de gesprekken en andere oefeningen die je krijgt zal dat elkaar enorm versterken.

Hieronder vind je het aanbod voor een losse sessie of een traject.

Wil je je aanmelden voor een traject of liever eerst een gratis inspiratiecall dan mag je hier contact met mij opnemen.

Ik ontmoet je graag!