Soms zijn er momenten in je leven dat het lijkt dat je niet verder komt, dat je steeds in dezelfde cirkeltjes blijft ronddraaien. Je hebt zelf al van alles geprobeerd maar het lijkt niet te werken. Ik heb ook in die situatie gezeten en ik weet hoe dat voelt. Hoe fijn is het dan als er even iemand met je meekijkt. Vragen om hulp is niet zwak maar juist ontzettend krachtig! Jij kiest daardoor voor jezelf omdat je alles uit jouw leven wil halen. 

Als coach loop ik een stukje mee op jouw pad. Doordat ik van buitenaf naar jouw situatie kijk zie ik patronen die jij zelf niet ziet omdat je er middenin zit. Tijdens onze gesprekken stel ik jou vragen waardoor jij aan het denken wordt gezet en daardoor steeds meer inzicht krijgt in jouw eigen patronen en overtuigingen. 

Grip krijgen op jouw energie houdt veel meer in dan alleen zorgen voor voldoende rust. Samen gaan we op zoek naar overtuigingen die zorgen voor blokkades. Langzaam wordt jouw mindset getransformeerd. Je gaat de signalen van je lichaam en intuïtie weer leren herkennen en durft te gaan leven vanuit jouw hart. Doordat jij steeds meer op jouw eigen pad komt, zul je merken dat je levenenergie beter gaat stromen en dat je je blijer en energieker gaat voelen.

Tijdens het traject zul je ook healingen op afstand ontvangen. Hierdoor haal ik energetisch blokkades weg en in combinatie met de gesprekken en oefeningen die je krijgt zal dat elkaar enorm versterken. 

Wanneer je kiest voor een coachingstraject bij mij krijgt je het volgende:

  • 5 gesprekken van 1,5 uur via Skype
  • 3 healingen op afstand van 45 minuten
  • oefeningen, opdrachten en tips die je meteen kunt toepassen in jouw leven
  • Whatsapp contact met mij tussen de sessies door 

De prijs voor dit pakket is E333,- incl.

Wil je graag éénmalig een coachingsessie? Dat is ook mogelijk. Je krijgt dan een gesprek van 1,5 uur via Skype waarin ik met je meedenk en je tips kan geven. De prijs is E65,-

Wil je deze sessie combineren met een healing op afstand? Dan is de prijs E90,-

Voor het boeken van een sessie of een traject mag je mailen naar info@lovethismoment.nl  Ook voor vragen of het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten mag je contact met mij opnemen.

Ik ontmoet je graag!