♥ Je voelt je vaak moe en uit balans

♥ Maar je voelt ook dat je je niet zo hoeft te blijven voelen

♥ Je vind het moeilijk om voor je eigen energie te zorgen

♥ Je bent gemotiveerd om aan jezelf te gaan werken

♥ Je wil je weer energiek en krachtig voelen

♥ Je wil dit niet alleen doen maar met iemand die dit proces al een groot deel heeft doorlopen

Soms zijn er momenten in je leven dat het lijkt dat je niet verder komt, dat je steeds in dezelfde cirkeltjes blijft ronddraaien. Je hebt zelf al van alles geprobeerd maar het lijkt niet te werken. Ik heb ook in die situatie gezeten en ik weet hoe dat voelt. Hoe fijn is het dan als er even iemand met je meekijkt. De coachtrajecten die ik heb gedaan, hebben voor mij ontzettend veel veranderd en bijgedragen aan mijn persoonlijke en spirituele groei. Vragen om hulp is niet zwak maar juist ontzettend krachtig! Jij kiest daardoor voor jezelf omdat je alles uit jouw leven wil halen.

Als coach loop ik een stukje mee op jouw pad. Doordat ik van buitenaf naar jouw situatie kijk zie ik patronen die jij zelf niet ziet omdat je er middenin zit. Tijdens onze gesprekken stel ik jou vragen waardoor jij aan het denken wordt gezet en daardoor steeds meer inzicht krijgt in jouw eigen patronen en overtuigingen.

Ik werk vanuit een holistisch perspectief. Dit houdt in dat ik jouw situatie vanuit verschillende standpunten bekijken: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. Al deze niveaus hebben invloed en zijn met elkaar verbonden. Zo heeft vermoeidheid vaak niet alleen een fysieke oorzaak, maar liggen er op emotioneel en spiritueel gebied ook blokkades. Wanneer deze niet worden aangepakt, zal de vermoeidheid niet weggaan. 

Deze tijd, die zo snel veranderd, vraagt je om in contact te komen met je hart. Van daaruit zul je de beslissingen maken die voor jou juist zijn. Door gefocust te blijven op je hart en lichaam zul je je steeds krachtiger gaan voelen en zal de chaos uit de buitenwereld steeds minder vat op jou krijgen. Doordat jij steeds meer op jouw eigen zielspad komt, zul je merken dat je levenenergie beter gaat stromen en dat je je blijer en energieker gaat voelen. Je vibratie gaat omhoog. 

Tijdens het traject zul je ook healingen op afstand ontvangen. Hierdoor haal ik energetisch blokkades weg en in combinatie met de gesprekken en oefeningen die je krijgt zal dat elkaar enorm versterken.

Voor het boeken van een traject mag je mailen naar info@lovethismoment.nl  Ook voor vragen of het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten mag je contact met mij opnemen.

Ik ontmoet je graag!

Door de cursussen en coaching van Nayana heb ik veel stappen kunnen zetten. Het zijn hele fijne opdrachten die daadwerkelijk aanspreken en motiveren, vaak perfect passend op wat ik nodig had. Ook onderwerpen die minder aan bod komen in andere gesprekken pakt Nayana juist wel op, waardoor ik een hele mooie bundel heb overgehouden. Deze staat vol met praktische tips, fijne oefeningen en informatie die ik er zo nu en dan bij kan pakken. Als je jezelf echt een mooi kado wilt doen, zoek dan Nayana op. Ze heeft er zoveel gevoel voor en is zo’n fijne coach 🌸

Fabiënne Marinus