Verlang jij ernaar

♥ Om er helemaal te mogen zijn, zoals jij bent?

♥ Om je vrij te voelen om je te uiten en je eigen pad te volgen?

♥ Om jezelf te helen op alle lagen, fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel?

♥ Om je angsten en beperkende gedachtes te doorbreken?

♥ Om innerlijke rust te vinden in jezelf?

♥ Om je hoogsensitiviteit als kracht te kunnen inzetten?

♥ Om meer vanuit jouw hart te leven?

Holistisch betekent heel. Jij ben in de kern al heel en compleet. Een eenheid van lichaam, ziel en geest.

Soms loop je in je leven even vast, blijf je in patronen zitten en lijkt het alsof je niet verder komt. Het is dan fijn als er iemand met je meekijkt, die je vragen stelt waardoor je inzicht krijgt in je situatie zodat je er een andere kijk op krijgt en andere keuzes kunt maken.

Ik bekijk jouw situatie vanuit verschillende gebieden, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Al deze gebieden hebben invloed op elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien.

Tijdens een sessie bekijk ik samen met jou waar je nu staat in het leven en daarna waar je naartoe wilt. Aan de hand daarvan stel je je doelen. Welke stappen mag je daarvoor gaan zetten en wat houdt je nu nog tegen? Door het inzetten van tools en technieken zoals reiki, inzichtkaarten, visualisatie, energiewerk, systemisch werk, NLP, remedies en innerlijk kind werk, breng ik jou weer in verbinding met jezelf. Je krijgt bewustwording en inzichten in je patronen en gedrag en wat jou nu nog blokkeert om verder te groeien. Hierdoor kun je in de toekomst andere keuzes maken die jou meer dienen en je richting jouw doelen brengen.

De sessies duren 60 tot 90 minuten. In mijn praktijk heb ik hiervoor ruimte op dinsdagochtend om 9:00 of 11:00 en donderdagochtend om 9:00 of 11:00. In overleg kunnen we ook op een avond of in het weekend een moment plannen.

Mocht je niet in de buurt wonen dan kunnen we de sessies online via videobellen doen.

Als je in de buurt van Hengelo/Enschede woont, kan ook bij jou thuis komen. Ik reken hiervoor dan 10 Euro extra in verband met extra reistijd en voorbereiding.

Je kunt kiezen voor een losse sessie of een traject. De tarieven vind je hier.

Na aanmelding ontvang je van mij een intakeformulier die je voor de eerste sessie naar mij mag terugmailen. Ik stem dan de sessie/het traject af op wat jij nodig hebt.

Voorbeelden van klachten waarbij holistische coaching kan helpen zijn: 

Overspannen, zingeving, energieblokkades, negatief zelfbeeld, piekeren, doelloosheid, verdriet, gevoel van leegte, neerslachtigheid, chronische pijnklachten, laag zelfbeeld, burn-out, emotionele problemen, depressie, stress, angst, onzekerheid, tekort aan zelfvertrouwen, negatieve stemmingen, concentratie problemen, geestelijke uitputting, lichamelijke uitputting, sociale angst, assertiviteitsproblemen, perfectionisme, hsp, innerlijke onrust, faalangst, bore-out, levensfase problemen.

Voor het aanvragen van een sessie of een gratis inspiratiecall mag je hier contact met mij opnemen.

Ik ontmoet je graag!