Wat is een afstandsinwijding?

Naast de reguliere Reiki inwijdingen zijn er nog aanvullende energiestromen die doorgegeven kunnen worden. Ze hebben ieder weer hun eigen kracht en eigenschappen. Deze kun je inzetten voor jezelf en tijdens het behandelen van anderen.

Een afstandsinwijding wordt, zoals het woord al aangeeft, doorgegeven op afstand. Ik zet de energie voor je klaar in een bol van licht en die kun je in je eigen tijd ophalen.

Toen ik voor het eerst over de inwijdingen hoorde, vroeg ik me af of dit wel echt werkte. Omdat ik graag dingen wil ervaren, heb ik een inwijding aangevraagd. Tijdens het binnenhalen van de energie voelde ik meteen een stroom op gang komen. Het voelt als het ontvangen van een healing op afstand.

De verschillende energieën gebruik ik voor mezelf, maar zet ik ook wel in tijdens healingen die ik geef. De ene energie gebruik ik vaak en een ander wat minder.

Ondertussen heb ik al een aantal mooie inwijdingen mogen ontvangen van Sandra van Succesvol in Balans. Deze mag ik ook weer doorgeven!

Wanneer je een inwijding aanvraagt ontvang je van mij een e-mail wanneer ik deze heb klaargezet. Daarbij ontvang je ook een handboek waarin alle informatie staat over de betreffende inwijding, hoe je deze kunt ophalen en ook weer kunt doorgeven. De teksten in het handboeken behoren toe aan Succesvol in Balans. Ze zijn met zeer veel zorg door haar opgesteld. Wanneer je de inwijding hebt binnengehaald mag je mij mailen over je ervaring en dan ontvang je een certificaat. Daarna mag jij ook de energie weer doorgeven!

Hieronder vind je een overzicht van alle inwijdingen. Wil je er één aanvragen of heb je geen idee welke goed bij jou zou passen? Dan mag je mij een mail sturen of een bericht sturen via het contactformulier.

Let’s spread the Light!

Engel
Beschermengel Empowerment
Je beschermengel helpt je bij het volgen van je levenspad, wil je dienen en beschermen. Je beschermengel wijst je de weg via je intuïtie, via situaties en via “toevalligheden”. Alles om jouw leven te verbeteren en wensen te manifesteren. Het enige dat jij hoeft te doen, is contact te maken met jouw beschermengel.

De Beschermengel Empowerment inwijding helpt je om je makkelijker en sneller te verbinden met jouw beschermengel. Jouw trilling wordt er hoger door en hoe sterker de verbinding, hoe makkelijker je samen kunt werken en manifesteren.

Prijs: 25 Euro.

Chakra Flush

Met de Chakra Flush kun je op een eenvoudige manier vastgelopen energie uit de chakra’s verwijderen.
Chakra’s zijn 7 energiecentrales in jouw lichaam die met elkaar verbonden zijn. Als jij last hebt van emoties en blokkades, dan vind je dat terug in een chakra. Met de Chakra Flush breng je jouw chakra’s terug in balans. Het is een aanrader om deze samen met de Aura Flush te bestellen. 

Prijs: 25 Euro. In combinatie met de Aura Flush 40 Euro.

Aura Flush

De Aura flush zou iedereen moeten bezitten om elke dag je aura schoon te maken.
De aura is het energieveld om ons heen. Jouw aura weerspiegelt jouw ZIJN. Je lichaam, gedachten en emoties. Je aura kan veranderen als je verliefde bent, of juist verdrietig bent.
In jouw aura kan vervuiling komen, doordat je gedachten en emoties van andere mensen oppikt. Of door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.
Als je dagelijks je aura reinigt dan zul je beter in je vel zitten, je fitter, liefdevoller, energieker en gelukkiger voelen. Het is een aanrader om deze samen met de Chakra Flush te bestellen.

Prijs: 25 Euro. In combinatie met de Chakra Flush 40 Euro.

Blauwe Straal en Blauwe Cocon van Aartsengel Michaël

Blauwe Straal
De blauwe straal beschermt jou tegen negativiteit, vooral tegen persoonlijk gecreëerde negatieve gedachten.

Blauwe Cocon

De blauwe cocon van Aartsengel Michaël beschermt jouw aura.
Wanneer je de energie activeert, creëert het een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!
Je kunt de blauwe cocon van Aartsengel Michaël activeren wanneer je de dag begint en eindigt. Je kunt de coconactivering combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal.
Je kunt de cocon gebruiken aan het einde van een behandeling om de aura te beschermen.

Prijs: 40 Euro. 

Dubbel Paars van Aartsengel Michael

De energie van Double Purple/ dubbel paars activeert de Kundalini, omdat het een neerwaartse spiraal vormt helemaal tot op de grond!
De energie is goed om te aarden, voor alles wat met de materiële wereld te maken heeft, voor rijkdom, om alle chakra’s te openen en om ons volledige potentieel te doen ontwaken.
De energie van Double Purple gaat op in al je chakra’s, door te bewegen in een combinatie van twee paarse stralen die een spiraal vormen.

Prijs: 25 Euro.

Solar Angels
Solar Angels zijn afkomstig van de zon. Ze zijn verbonden met het hartchakra. Deze energie is transformerend en heelt op cellulair niveau omdat de energie van de Zon het volledige lichtspectrum bevat.
Het helpt met name om het fysieke lichaam te verjongen en te helen.
Gebruik deze energie vooral als je door processen gaat.
Solar Angels energie is uitermate geschikt om elke willekeurige healing sessie mee te beëindigen.
Het is een prachtige, liefdevolle, helende en lichte energie. 
Prijs: 25 Euro.

Violette vlam

De violette vlam werd door St. Germain in de wereld geïntroduceerd om je te helpen om oude trauma’s te helen en niet helpende energie te transformeren. Ook helpt de violette vlam om spanning los te laten en herstel te versnellen.

In de kosmos zijn zeven heilige vlammen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie, door een opgestegen meester. De zevende straal wordt ‘Violet Fire’ of ‘Violette vlam’ genoemd.

In Atlantis en Lemurië was een enorm centrum voor het violette vuur. De vlam was op een afstand van 15.000 kilometer in alle richtingen zichtbaar.

St. Germain heeft deze vlam weer op aarde geïntroduceerd. Door de vlam nu opnieuw aan te roepen en te activeren, kunnen we voor grote tranformatie zorgen en bijdragen aan een Nieuwe Aarde.

Prijs: 25 Euro

Abundantia overvloed energie

Overvloed is beschikbaar voor iedereen, alleen houden onze beperkende gedachten ons vaak verwijderd van overvloed. Deze inwijding helpt je om beperkende overtuigingen los te laten én ook om te zien welke overvloed er al is in je leven. Je zult merken dat je intuïtie verbetert ten aanzien van het zien van kansen voor overvloed in gezondheid en financiën..

Dankzij de verhoogde energie zul je meer positieve mensen en voorspoed op jouw pad manifesteren.

Abundantia is een prachtige godin van overvloed voor geld, aarding, rijkdom, welvaart en gezondheid.

Prijs: 25 Euro 

Aartsengel Michaël

Aarsengel Michaël: Betekent “Hij die is als God”. Onder de Aartsengelen is Michaël een krachtige leider.Hij is primair een krachtige beschermer. Als je hem in jouw leven uitnodigt, kan hij je op een positieve manier begeleiden en beschermen.

Aartsengel Michaël is een engel waar eenvoudig contact mee gemaakt kan worden. Deze inwijding maakt het nog makkelijker om op een hele krachtige manier met hem te verbinden. De samenwerking zal intenser worden.

Als je je onveilig voelt of als je echt in gevaar bent, roep Aartsengel Michaël. Als je angst voelt of leiding nodig hebt, maak contact met Aartsengel Michaël. Hij kan je advies geven via meditatie en channeling.

Aartsengel Michaël kan op diverse manieren met jou communiceren, via helderzien, helderhoren, via terugkerende gedachten, via beelden. Net als alle engelen en gidsen zoekt hij de manier die bij jou past.

Prijs: 25 Euro

Beschermend zwaard van Aartsengel Michaël

Elke keer dat je een gesprek met iemand hebt, elke keer dat iemand aan jou denkt, dan wordt er (vaak onbewust) een energetisch koord gelegd. Het is heel belangrijk om deze koorden steeds weer te verbreken, om te voorkomen dat je energetisch leegloopt.

Uit het zwaard van Aartsengel Michaël komen vlammen die ervoor zorgen dat koorden echt wegbranden en niet meer terug kunnen groeien. Dit is de grote plus ten opzichte van andere zwaarden die enkel het koord doorknippen.

Ook kun je dit beschermend zwaard uitstekend gebruiken als energetische bescherming ‘s nachts.

Prijs: 25 Euro

Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken kun je zien als het energetisch archief van de ziel. Akasha is Sanskriet en betekent ether, hemel of uitspansel. De Akasha Kronieken worden aangeduid met verschillende namen, zoals: Het Boek van het Leven, rapport van de ziel, De Universele Geest, de Kosmische Geest, het collectieve onbewuste en het collectieve onderbewustzijn.

Het is de kennis van alle dingen uit het verleden, het heden en de toekomst. Het is de bewaarplaats van alle menselijke ervaring, een verslag van alle gebeurtenissen. Het is het universele archief waarin alle woorden, gedachten en daden opgeschreven zijn. Het is de plaats waar alle menselijke ervaringen worden bewaard, de kronieken van alle gebeurtenissen.

Het lezen in de Akasha Kronieken zal je waardevolle informatie geven om je te helpen naar een beter en gelukkiger leven. Ook kan deze informatie je helpen om zowel persoonlijk als spiritueel je ontwikkeling te verbeteren.

Het lezen in de Akasha Kronieken kan de nodige handleiding geven die je in jouw leven nodig hebt om recente problemen op te losssen. Het kan je aanwijzingen geven die je nodig hebt voor groei, de richting van je levensweg, creativiteit en geluk.

Prijs: 25 Euro