Wat is een afstandsinwijding?

Naast de reguliere Reiki inwijdingen zijn er nog aanvullende energiestromen die doorgegeven kunnen worden. Ze hebben ieder weer hun eigen kracht en eigenschappen. Deze kun je inzetten voor jezelf en tijdens het behandelen van anderen.

Een afstandsinwijding wordt, zoals het woord al aangeeft, doorgegeven op afstand. Ik zet de energie voor je klaar in een bol van licht en die kun je in je eigen tijd ophalen.

Toen ik voor het eerst over de inwijdingen hoorde, vroeg ik me af of dit wel echt werkte. Omdat ik graag dingen wil ervaren, heb ik een inwijding aangevraagd. Tijdens het binnenhalen van de energie voelde ik meteen een stroom op gang komen. Het voelt als het ontvangen van een healing op afstand.

De verschillende energie gebruik ik voor mezelf, maar zet ik ook wel in tijdens healingen die ik geef. De ene energie gebruik ik vaak en een ander wat minder.

Ondertussen heb ik al een aantal mooie inwijdingen mogen ontvangen van Sandra van Succesvol in Balans. Deze mag ik ook weer doorgeven!

Wanneer je een inwijding aanvraagt ontvang je van mij een e-mail wanneer ik deze heb klaargezet. Daarbij ontvang je ook een handboek waarin alle informatie staat over de betreffende inwijding, hoe je deze kunt ophalen en ook weer kunt doorgeven. De teksten in het handboeken behoren toe aan Succesvol in Balans. Ze zijn met zeer veel zorg door haar opgesteld. Wanneer je de inwijding hebt binnengehaald mag je mij mailen over je ervaring en dan ontvang je een certificaat. Daarna mag jij ook de energie weer doorgeven!

Hieronder vind je een overzicht van alle inwijdingen. Wil je er één aanvragen of heb je geen idee welke goed bij jou zou passen? Dan mag je mij een mail sturen of een bericht sturen via het contactformulier.

Let’s spread the Light!

Engel
Beschermengel Empowerment
Je beschermengel helpt je bij het volgen van je levenspad, wil je dienen en beschermen. Je beschermengel wijst je de weg via je intuïtie, via situaties en via “toevalligheden”. Alles om jouw leven te verbeteren en wensen te manifesteren. Het enige dat jij hoeft te doen, is contact te maken met jouw beschermengel.

De Beschermengel Empowerment inwijding helpt je om je makkelijker en sneller te verbinden met jouw beschermengel. Jouw trilling wordt er hoger door en hoe sterker de verbinding, hoe makkelijker je samen kunt werken en manifesteren.

Prijs: 25 Euro.

Chakra Flush

Met de Chakra Flush kun je op een eenvoudige manier vastgelopen energie uit de chakra’s verwijderen.
Chakra’s zijn 7 energiecentrales in jouw lichaam die met elkaar verbonden zijn. Als jij last hebt van emoties en blokkades, dan vind je dat terug in een chakra. Met de Chakra Flush breng je jouw chakra’s terug in balans. Het is een aanrader om deze samen met de Aura Flush te bestellen. 

Prijs: 25 Euro. In combinatie met de Aura Flush 40 Euro.

Aura Flush

De Aura flush zou iedereen moeten bezitten om elke dag je aura schoon te maken.
De aura is het energieveld om ons heen. Jouw aura weerspiegelt jouw ZIJN. Je lichaam, gedachten en emoties. Je aura kan veranderen als je verliefde bent, of juist verdrietig bent.
In jouw aura kan vervuiling komen, doordat je gedachten en emoties van andere mensen oppikt. Of door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.
Als je dagelijks je aura reinigt dan zul je beter in je vel zitten, je fitter, liefdevoller, energieker en gelukkiger voelen. Het is een aanrader om deze samen met de Chakra Flush te bestellen.

Prijs: 25 Euro. In combinatie met de Chakra Flush 40 Euro.

Blauwe Straal en Blauwe Cocon van Aartsengel Michael

Blauwe Straal
De blauwe straal beschermt jou tegen negativiteit, vooral tegen persoonlijk gecreëerde negatieve gedachten.

Blauwe Cocon

De blauwe cocon van Aartsengel Michael beschermt jouw aura.
Wanneer je de energie activeert, creëert het een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!
Je kunt de blauwe cocon van Aartsengel Michael activeren wanneer je de dag begint en eindigt. Je kunt de coconactivering combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal.
Je kunt de cocon gebruiken aan het einde van een behandeling om de aura te beschermen.

Prijs: 40 Euro. 

Dubbel Paars van Aartsengel Michael

De energie van Double Purple/ dubbel paars activeert de Kundalini, omdat het een neerwaartse spiraal vormt helemaal tot op de grond!
De energie is goed om te aarden, voor alles wat met de materiële wereld te maken heeft, voor rijkdom, om alle chakra’s te openen en om ons volledige potentieel te doen ontwaken.
De energie van Double Purple gaat op in al je chakra’s, door te bewegen in een combinatie van twee paarse stralen die een spiraal vormen.

Prijs: 25 Euro.

Solar Angels
Solar Angels zijn afkomstig van de zon. Ze zijn verbonden met het hartchakra. Deze energie is transformerend en heelt op cellulair niveau omdat de energie van de Zon het volledige lichtspectrum bevat.
Het helpt met name om het fysieke lichaam te verjongen en te helen.
Gebruik deze energie vooral als je door processen gaat.
Solar Angels energie is uitermate geschikt om elke willekeurige healing sessie mee te beëindigen.
Het is een prachtige, liefdevolle, helende en lichte energie. 
Prijs: 25 Euro.