“Soul Story 🖋

Toen ik kind was schreef ik al hele verhalen, hield ik dagboeken bij en won ik op school met zelfgeschreven versjes en gedichten. Schrijven ben ik mijn hele leven blijven doen. Ik heb zelfs een aantal penvriendinnen met wie ik al ruim 10 jaar schrijf!
Zes jaar geleden ben ik met een blog begonnen om mijn eigen verhaal te delen. Verhalen raken. Mensen willen de persoon in het verhaal ontmoeten. Zich laten inspireren door het verhaal. Emotie, gevoel en herkenning staan hierin centraal.
De laatste tijd is mijn passie voor schrijven weer opgebloeid. Ik wil verhalen vangen van inspirerende mensen. Zij mogen in het licht gezet worden. Mooie zielen die hun hart durfden te volgen, spirituele ondernemers en dappere mensen die mooie stappen hebben gezet op hun pad naar zelfgenezing.
Onderwerpen die mij aan het hart gaan en die ik wil vangen in een serie Soul Stories.

We hebben een fijn, online, gesprek en daarbij duiken we in jouw verhaal. Ik zet het verhaal vervolgens op ‘papier’ en het krijgt een mooie plek op mijn website. Ik steek er veel energie, tijd en liefde in en jouw verhaal wordt meer zichtbaar. Ik stuur je een open tikkie voor een kleine bijdrage. Zo houden we de energiestroom van geven en ontvangen gaande ✨
Wil je nou het verhaal graag gebruiken voor je eigen website of onderneming? Dat is zeker mogelijk. Laat het mij maar weten en dan praten we daar verder over!

Voel jij dat jouw verhaal hierbij past en wil je dat met mij en de wereld delen? Dan hoor ik graag jouw reactie.

Liefs,

Nayana 💕”