Selecteer een pagina

Hallo lieve mensen. Ik ben Céline en ik ben anders.  Ik heb een aantal dingen die de meeste mensen niet hebben. Mooie dingen, spirituele cadeautjes. Een spirituele ziel. Ik kan dingen die de meesten niet kunnen.  Anderen noemen het een gave. Ik ben ermee geboren. Ik kan er niets aan doen. Jarenlang heb ik het niet geweten, ik dacht immers dat iedereen de dingen zag die ik zie. De dingen hoor, die ze me vertellen. De dingen voel die ze me níét vertellen. Aura’s. Stemmen. Mensen. Engelen. Noem het Geesten, Overledenen, Entiteiten. Het is helemaal niet eng, het maakt me wie ik ben. Het is een cadeautje. Maar zeker geen makkelijk cadeautje.

4 jaar geleden ben ik bewust mogen worden van de dingen die ik kan, zie en voel. Het spiritueel ontwaken heeft me door een diep dal geleid maar oh, wat ben ik dankbaar dat het zo heeft moeten zijn. Ik heb hard aan mezelf moeten werken om te staan waar ik nu sta. Dat ik nu vol overtuiging kan zeggen dat ik gelukkig ben. Nu ik ‘wakker’ en bewust ben van alles om me heen is alles mooier geworden. De tekens die je ontvangt van het universum, de mensen om je heen, de informatie die ik krijg. Het heeft mijn leven zo verrijkt. Het grootste cadeau dat zich heeft ontwikkeld is de liefde voor edelstenen. Edelstenen, bij het schrijven van dit woordje word ik al helemaal warm vanbinnen.

De liefde en passie voor Edelstenen en mineralen is 3 jaar geleden begonnen. Toen ik een sessie deed bij iemand die me vertelde over mijn vorige levens, had ik een gevoel van thuis komen, het herkennen van mijn zielendoel. Bij de Inca’s en Maya’s was ik een healer met edelstenen en alternatieve geneeswijzen. Vanaf dat moment snapte ik ineens waarom ik als klein meisje van 5 jaar altijd al onbewust naar de Amethist greep.

Het is mijn roeping, de stenen communiceren met me, vertellen me een verhaal. Door mijn vele opleidingen kan ik me bijna Edelsteen therapeut noemen en mensen gaan helpen. Nu pas ik het toe op mijn gezin of mensen die stenen nodig hebben bij ziekte of inzicht, bewustwording, verdriet. Spannend, hoe het universum ieders weg heeft uitgestippeld en mij tot dit doel heeft geleid.

Elk plekje in mijn huis is in beslag genomen door een Bergkristal, Amethist, Labradoriet of een andere mooie steen. Overal waar ik kom in huis word ik toegelachen door een klein juweeltje. (Soms tot ergernis van mijn lieve man maar deep down vindt hij het zelf ook gaaf). Mijn zoontje voelt de energie van de stenen ook, ik zie de energie van zijn handjes stralen als hij ze aanraakt. Zijn oogjes fonkelend. Als edelstenen ook zijn zielenroeping is, komt het wel goed met hem.