Gaat dit over jou?

Je bent ondernemend, positief, enthousiast, gevoelig en ruimdenkend. Je wil wat van je leven maken! Maar door vermoeidheid, pijn, een chronische ziekte, stress of hoogsensitiviteit kun je niet de dingen doen die je graag wil. Niet het leven leiden dat je wil. Waardoor je het gevoel hebt dat je in een negatieve spiraal zit en het lukt je niet om er zelf uit te komen, terwijl je dit zo graag wil. Ik ga jou helpen! Kijk eens bij mijn aanbod of neem contact met mij op, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Review Geurwolkje; Herfstzon olieblend

Het bos ruikt zoet en warm. Bladeren ritselen en kraken onder mijn voeten bij elke stap die ik zet. Ik schop een aantal bladeren de lucht in, ze vallen vederlicht weer op de grond. Een kleurenpracht omringt mij; van het diepste rood tot het vrolijkste geel en energiekste oranje. De zon doet in deze tijd van het jaar haar best om de aarde nog zoveel mogelijk te verwarmen. Warm geel licht schijnt tussen de bladeren van de bomen op mijn gezicht. Warmte, voordat straks de koude wintermaanden eraan komen.

Wanneer ik weer thuiskom zet ik mijn diffuser aan. Hierin doe ik een paar druppels Herfstzon olie. Zo haal ik het herfstgevoel van daarnet, ook in huis. Herfstzon olie bevat verschillende geuren die allemaal warm en opwekkend zijn; bloedsinaasappel, mandarijn, tijm, honing, kaneel, dille, jeneverbes en laurier. Deze combinatie van geuren zorgt voor warmte en knusheid in huis. Het geeft je een positief en opgewekt gevoel, dit komt vooral door de citrusgeuren. Je immuunsysteem krijgt een boost voordat de winter begint.

Een aantal positieve eigenschappen van de Herfstzon olieblend op een rij

  • Het heeft een rustgevende werking op de geest en zorgt voor innerlijke rust.
  • Heeft een ontspannende werking bij te veel stress en emoties en daarmee een positieve werking op het hart.
  • Een fijne olie bij prikkelhoest en koorts. Het heeft een antibacteriële werking.
  • De geur zorgt voor een positief en opgewekt gevoel.
  • Geeft je immuunsysteem een boost.
  • Het zorgt op een natuurlijke wijze tegen insecten zoals muggen en zilvervisjes.
  • Het verdrijft nare geurtjes op een natuurlijke wijze.

Zo gebruik ik de olie

Deze olieblend gebruik ik vooral overdag of ‘s avonds in de woonkamer. Ik wil bewust genieten van de heerlijke geur en de knusheid en warmte van mijn huis intens ervaren. Het is een ideale geur om met een dekentje op de bank te kruipen. Een kop dampende thee naast je en een paar kaarsen voor dat extra warme en knusse gevoel.

Mijn diffuser vul ik met water en ik druppel er ongeveer 5 druppels olie bij. Dat is voldoende voor een heerlijke geur in huis.

Geurwolkje

Geurwolkje heeft prachtige producten op het gebied van aromatherapie. Stijlvolle diffusers die een aanwinst zijn voor je interieur. De heerlijkste etherische olieblends en sinds kort ook kruidenthee.

Ben jij enthousiast geworden over deze Herfstzon olieblend en wil je hem graag eens uitproberen? Neem dan een kijkje op de website van Geurwolkje. Zo kan ook jij genieten van de voordelen van aromatherapie!

Lees ook mijn review over de sinaasappelolie van Geurwolkje!

Volg:
Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven ‘achter de schermen’ wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *