Het bos ruikt zoet en warm. Bladeren ritselen en kraken onder mijn voeten bij elke stap die ik zet. Ik schop een aantal bladeren de lucht in, ze vallen vederlicht weer op de grond. Een kleurenpracht omringt mij; van het diepste rood tot het vrolijkste geel en energiekste oranje. De zon doet in deze tijd van het jaar haar best om de aarde nog zoveel mogelijk te verwarmen. Warm geel licht schijnt tussen de bladeren van de bomen op mijn gezicht. Warmte, voordat straks de koude wintermaanden eraan komen.

Wanneer ik weer thuiskom zet ik mijn diffuser aan. Hierin doe ik een paar druppels Herfstzon olie. Zo haal ik het herfstgevoel van daarnet, ook in huis. Herfstzon olie bevat verschillende geuren die allemaal warm en opwekkend zijn; bloedsinaasappel, mandarijn, tijm, honing, kaneel, dille, jeneverbes en laurier. Deze combinatie van geuren zorgt voor warmte en knusheid in huis. Het geeft je een positief en opgewekt gevoel, dit komt vooral door de citrusgeuren. Je immuunsysteem krijgt een boost voordat de winter begint.

Een aantal positieve eigenschappen van de Herfstzon olieblend op een rij

  • Het heeft een rustgevende werking op de geest en zorgt voor innerlijke rust.
  • Heeft een ontspannende werking bij te veel stress en emoties en daarmee een positieve werking op het hart.
  • Een fijne olie bij prikkelhoest en koorts. Het heeft een antibacteriële werking.
  • De geur zorgt voor een positief en opgewekt gevoel.
  • Geeft je immuunsysteem een boost.
  • Het zorgt op een natuurlijke wijze tegen insecten zoals muggen en zilvervisjes.
  • Het verdrijft nare geurtjes op een natuurlijke wijze.

Zo gebruik ik de olie

Deze olieblend gebruik ik vooral overdag of ‘s avonds in de woonkamer. Ik wil bewust genieten van de heerlijke geur en de knusheid en warmte van mijn huis intens ervaren. Het is een ideale geur om met een dekentje op de bank te kruipen. Een kop dampende thee naast je en een paar kaarsen voor dat extra warme en knusse gevoel.

Mijn diffuser vul ik met water en ik druppel er ongeveer 5 druppels olie bij. Dat is voldoende voor een heerlijke geur in huis.

Geurwolkje

Geurwolkje heeft prachtige producten op het gebied van aromatherapie. Stijlvolle diffusers die een aanwinst zijn voor je interieur. De heerlijkste etherische olieblends en sinds kort ook kruidenthee.

Ben jij enthousiast geworden over deze Herfstzon olieblend en wil je hem graag eens uitproberen? Neem dan een kijkje op de website van Geurwolkje. Zo kan ook jij genieten van de voordelen van aromatherapie!

Lees ook mijn review over de sinaasappelolie van Geurwolkje!