Drops of Heaven. Alleen de naam al geeft je het gevoel alsof je je in een andere dimensie bevindt. En dat is precies de energie die Yvonne, de oprichtster van Drops of Heaven, wil uitstralen. Liefde, Licht, zachtheid en vrouwelijkheid. Ze wilde iets moois toevoegen aan deze wereld. Dat is haar zeker gelukt. Drops bestaat uit prachtige producten zoals edelstenen, aurasprays, oliën en sieraden.

Waar heb jij behoefte aan? De kans is groot dat daar een Drops collectie voor bestaat! Hier volgen in het kort de verschillende collecties.

Moondrops

Dit zijn vier verschillende aurasprays waarbij elke blend staat voor een maanfase. Wanneer jij meer wilt leven met de maan, dan zijn deze drops onmisbaar.

Drops of Healing

Deze collectie bevat naast etherische oliën ook blauwe calciet en is daardoor een blend die helpt om je uit te spreken en voor je waarheid te gaan staan. Het helpt  bij het opruimen van blokkades in je keelchakra. Wanneer we emoties teveel binnenhouden, kunnen we ziek worden. Healing staat voor het opruimen van deze blokkades zodat energie weer vrij kan stromen. De geur is heerlijk fris doordat hij eucalyptusolie en pepermuntolie bevat. Heel fijn bij griep en verkoudheid.

Drops of Love

Wees lief voor jezelf. Deze collectie staat voor zelfliefde, vertrouwen en geborgenheid. De oliën en sprays bevatten rozenkwarts, de steen van de Liefde.

Drops of Light

Deze collectie bevat groene calciet en mangano calciet. Ze helpen bij het helen van oude pijn en het weer kunnen openen van je hart.

Drops of Serenity

De combinatie van amethist en etherische oliën zorgen voor innerlijke rust. Ze bevorderen het contact met je intuïtie en verhogen je vibratie.

Drops of Stars

Sluit je ogen en ga op reis naar de sterren. Celestien wordt ook wel engelensteen genoemd. Wanneer je deze op je nachtkastje legt, bevordert ze je slaap, ze vermindert angst en onrust, helpt je om je dromen beter te onthouden en geeft een gevoel van veiligheid. De etherische oliën zorgen voor een extra kalmerende werking.

Drops of Infinity

Deze collectie bevat bergkristal. Bergkristal staat bekend om haar reinigende werking en zorgt zo voor helderheid. Ze verhoogt de trilling van jezelf en je omgeving. Door bergkristal toe te voegen aan de home clearing spray, zorgt deze ervoor dat negatieve energie in een ruimte wordt opgeruimd en er harmonie wordt gecreëerd.

Drops of Energy

Het zonnetje onder de collecties. Citrien en oranje calciet zorgen voor positiviteit, geluk, energie en vreugde. In combinatie met de citrusolie, maakt het je vrolijk en voel je tintelingen van energie door je lichaam stromen. Ook geeft deze blend je zelfvertrouwen en kun je makkelijker succes aantrekken.

Drops of Creation

Deze collectie is een ode aan de vrouw. Maansteen laat je in contact komen met je vrouwelijkheid, versterkt je intuïtie en brengt je hormonen weer in evenwicht.

De producten op de foto heb ik nu in huis. De Drops of Healing gebruik ik tijdens het mediteren. Ik spray een paar keer om mijn hoofd en adem de geur diep in. De frisse geur zorgt ervoor dat ik alert blijf tijdens het mediteren, het opent mijn luchtwegen waardoor ik makkelijk kan ademen.

De Moondrops gebruik ik bij nieuwe en volle maan. Bij nieuwe maan doe ik een ritueel waarbij ik kaarsen brand, edelstenen neerleg en de New Moon Drops gebruik. Ik schrijf dan mijn intenties op voor de komende maand.

Bij volle maan gebruik ik de Full Moon Drops. Tijdens deze dagen kijk ik vooral naar dingen die ik wil loslaten en niet meer mee wil nemen naar de komende nieuwe maan.

Drops of Energy heb ik in mijn kantoor staan, samen met de citrien. Omdat deze blend staat voor energie, geluk en succes ondersteunen ze mij bij het opzetten en uitwerken van mijn plannen en om succes naar mij toe te trekken. De geur is heel opwekkend onder andere door de grapefruitolie en geeft de ruimte een fijne sfeer.

Drops of Infinity staat in de woonkamer en ik spray deze regelmatig in de ruimte, vooral in de hoeken van de woonkamer. Zo ruim ik negatieve energie op die blijft hangen. De combinatie van onder andere bergkristal, citroen, den, lavendel en salie brengen de sfeer weer in harmonie en laten een heerlijke geur achter waarin je je prettig voelt.

Drops of Stars kreeg ik gratis bij mijn bestelling. Deze geur spray ik op mijn kussen voordat ik ga slapen. Het brengt mijn gedachtes tot rust en zorgt ervoor dat ik heerlijk in slaap val.

Naast deze producten ben ik ook heel benieuwd naar de andere collecties. De edelstenen, huidolies en parfumrollers. Ik wil alles een keer proberen! Ook voor een prachtig persoonlijk kado kun je terecht bij Drops of Heaven. Ben je klaar voor een reis door het Universum?