Naarmate ik ouder word, lijken de jaren steeds sneller voorbij te vliegen! Mijn 33e verjaardag lijkt nog maar net geleden. Ik schreef toen deze blog voor Justliveblog. Nu word ik alweer 34! Toen ik nog jong was, vond ik mensen van deze leeftijd heel erg oud. Ik weet dat ik nichten had die toen zo oud waren en het leek toen een eeuwigheid voor ik zelf zo oud zo zijn. Niets is minder waar. Ik weet niet hoe 34 jaar zou moeten voelen, maar ik voel mij nog erg jong van geest! Hoewel ik mij op andere vlakken juist weer ouder en wijzer voel dan veel anderen.

Vooruitgang

Een jaar geleden was ik nog heel erg zoekende en voelde alles om mij heen chaotisch. Dat was ook letterlijk zo want we waren ons nieuwe huis aan het verbouwen en de verhuizing stond voor de deur. Ook had ik nog geen idee waar ik zou kunnen werken en daardoor had ik het gevoel dat ik niet echt verder kon. Nu een jaar later voel ik vooral rust! Ik heb het gevoel dat mijn basis nu stabiel is en dat ik van hieruit verder kan. We zitten al een half jaar in ons ‘nieuwe’ huis. Er moet nog steeds wel een en ander gebeuren, maar dat is allemaal te overzien. Ik heb structuur in mijn weken doordat ik nu twee dagen in de week aan het werk ben en daardoor ook weer maandelijks een inkomen heb. Ook qua gezondheid mag ik niet klagen. Ik merk dat mijn basisenergie hoger is geworden, daardoor herstel ik veel sneller van inspanning. Was ik eerst bang dat ik naast die twee dagen werken niks meer kon doen, ik doe juist meer dan anders!

Visionboard

Ook zit ik vol met ideeën. Ik wil Love this Moment uitbreiden met een webshop. Hier wil ik kadootjes voor lichaam en ziel gaan verkopen. Producten die bijdragen aan rust, geluk en die fijn zijn als je chronisch ziek bent. Hier ga ik de komende tijd achter de schermen mee aan de slag!

Als ik nu kijk naar mijn Visionboard die ik begin dit jaar maakte, is er al zoveel van aan het uitkomen. Hoe bijzonder dat het echt werkt, zolang je je maar blijft focussen op dat wat je echt wilt! Het geeft zoveel positieve energie! Je kunt echt meer dan je in eerste instantie denkt. Maar kies wel voor dingen die echt bij je passen, waar je blij van wordt, dingen die je energie geven!

Ik ben heel erg benieuwd hoe ik volgend jaar terugkijk op mijn 34e levensjaar. Ik ga er in ieder geval het beste van maken 😀

Liefs,

Nayana