Je hebt al een paar blogs van mij voorbij zien komen. Daardoor weet je misschien al een beetje wie ik ben. Maar wie is nou dat meisje achter al die blogs met tips over positiviteit en vrolijke opdrachten? Zoals je kunt zien geef ik graag tips voor positiviteit en inspireer ik graag mensen tot het volgen van hun hart. Maar wat doe ik en wie ben ik nog meer?

Iets meer dan 26 jaar geleden ben ik op deze wereld gekomen om verhalen te vertellen. Schrijven is mijn passie en het allerliefste wat ik doe. Niet alleen bloggen, maar ook verhalen. Ik ben bezig met een feelgoodverhaal en het is mijn droom die ooit uitgegeven te zien worden. Feelgood, positiviteit en inspiratie, ik denk dat dat de drie woorden zijn waarmee je mij het beste kunt omschrijven.

Ik ben veel verhuisd de afgelopen jaren. Van Zuid naar Noord gegaan, zo zou je het kunnen zeggen. Ik kom officieel uit een dorp nabij Venlo en nadat ik klaar was met school verhuisde ik naar Eindhoven, waar ik twee jaar op mezelf woonde. Toen ik samen ging wonen met mijn vriend gingen we eerst tijdelijk naar Castricum, om nu sinds een halfjaar permanent, met een koopwoning, neer te strijken in Alkmaar. Daar wonen we nu gelukkig samen en in de tussentijd zijn er twee lieve katjes bij gekomen. Ik kan wel zeggen dat mijn ‘gezin’ nu compleet is!

Naast dat ik probeer auteur te worden, is een andere droom van mij een album maken met mijn eigen geschreven en gezongen liedjes. Singer-songwriter is daar volgens mij het juiste woord voor. Naast schrijven is zingen een perfecte manier om je gevoel te uiten. Ik zing al van kinds af aan. Eerst in een koor, later ook in musicals. Het toneel was een tijdje mijn tweede thuis. Optreden, zingen, toneel… allemaal heerlijk om te doen en het heeft me geholpen wat meer uit mijn schulp te kruipen.

Nu concentreer ik me vooral om die schrijversdroom waar te maken. Na een tijdje wikken en wegen heb ik besloten om een eigen bedrijf te beginnen: Liannes Letters, waarmee ik nu ook teksten voor anderen kan schrijven, manuscripten kan beoordelen en andere schrijvers door middel van coaching op weg kan helpen. Dat is geweldig leuk en hopelijk kan ik er ooit fulltime van leven. Nu werk ik ernaast nog parttime in de thuiszorg.

Als ik niet met schrijven bezig ben probeer ik gitaarspelen te leren, luister ik graag muziek, lees ik boeken, eet ik het liefst sushi, knuffel ik met mijn katten, ontdek ik graag hotspots en ben ik gek op alles wat roze is. En door die liefde voor roze en schrijven hebben Nayana en ik besloten om samen te werken en vind ik het een grote eer dat ik gastblogs voor Love this Moment mag schrijven. Dat doe ik met veel plezier en de samenwerking bevalt zo goed dat je elke week een blog van mij voorbij gaat zien komen.

Hopelijk heb je mij nu, in ongeveer 500 woorden, een beetje beter leren kennen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust in de reactie! De komende tijd zullen jullie mij door mijn blogs nog beter leren kennen. Ik verheug me er nu al op!