Gaat dit over jou?

Je bent ondernemend, positief, enthousiast, gevoelig en ruimdenkend. Je wil wat van je leven maken! Maar door vermoeidheid, pijn, een chronische ziekte, stress of hoogsensitiviteit kun je niet de dingen doen die je graag wil. Niet het leven leiden dat je wil. Waardoor je het gevoel hebt dat je in een negatieve spiraal zit en het lukt je niet om er zelf uit te komen, terwijl je dit zo graag wil. Ik ga jou helpen! Kijk eens bij mijn aanbod of neem contact met mij op, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Even bijkletsen: How is life?

Hi lieve lezers,

het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke blog heb geschreven. Tijd voor een update! Hoe gaat het nu met mij?

Huis

We wonen alweer een paar maanden in Hengelo, time flies! Tijdens die warme zomermaanden hebben we vrij weinig gedaan, het was voor mij veel binnen in de airco zitten en zo rustig mogelijk aan doen. Verder ging heel veel energie zitten in het schoonhouden van ons huis. Het is een stuk groter dan in Wierden, daar kom je achter als je moet schoonmaken 😉 en omdat alles zo mooi nieuw is wil ik het graag netjes houden. Ik hou niet van viezigheid en rommel. In Wierden hadden we om de week een huishoudelijke hulp die een paar uurtjes meehielp en nu hebben we hier ook iemand gevonden die mij erbij kan ondersteunen, zo fijn! Kan ik mijn energie weer aan andere dingen besteden.

In huis is alles nog niet af, we moeten nog steeds nieuwe meubels kopen zoals een eettafel, bank en een aantal kasten. Dan kunnen de laatste dozen ook uitgepakt worden. Maar daar heb ik nu dus weer meer tijd voor!

Blog

Love this Moment is goed aan het groeien! Ik heb nu twee vaste gastbloggers, Lianne en Coco, zij zijn een mooie aanwinst voor mijn team en jullie zullen de komende tijd regelmatig iets van hun hand lezen. Ik steek nu veel tijd in mijn blog om te zorgen dat het goed loopt. Dan kan ik het makkelijker bijhouden als ik ook weer ernaast ga werken.

Werk

Wat dat werken betreft, ik heb twee intakegesprekken gehad bij organisaties die me kunnen helpen met zoeken naar werk. Zij richten zich speciaal op mensen met een arbeidsbeperking, ik ben heel benieuwd of daar wat uit gaat komen. Daarnaast staat er nog een bezoekje aan de gemeente op het programma. Zij zouden mij hierin ook kunnen begeleiden. Verder ben ik bezig om een portfolio samen te stellen van mijn mooiste schrijfsels. Die wil ik opsturen naar bladen en tijdschriften, wie weet rolt daar wat uit! Begin deze week schreef ik mijn review van de Purpuz planner. Toen ik daarmee bezig was, moest ik nadenken over mijn belangrijkste doelen. Dat boek schrijven staat nu al zolang op mijn bucketlist en elke keer is er wel weer iets waardoor ik er niet aan toekom. Ik ga er nu echt mee aan de slag! Elke week plan ik er een paar uur voor in. Zo, nu staat het zwart op wit en kom ik er niet meer onderuit 🙂

Gezondheid

Mijn gezondheid zit een beetje op de wipwap. Een goede periode wisselt al snel weer af met een mindere. De laatste tijd heb ik echt een slepende vermoeidheid. Maar ik probeer wel zoveel mogelijk mijn dingen te blijven doen. Af en toe een middagje op bed en dan weer door! Binnenkort moet ik weer voor controle naar de internist, ik vind het altijd weer fijn als ik mijn APK gehad heb 🙂

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte hoe het gaat. Dankjewel voor het lezen en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!


Volg mij ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Volg:
Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven ‘achter de schermen’ wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

6 Reacties

 1. Merrill
  19/09/2018 / 11:30

  Je bent goed bezig! Fijn dat je een hulp hebt gevonden en van jouw nieuwe huis aan het genieten bent. Heel veel succes met het vinden van werk én het schrijven van jouw boek!

 2. Nayana
  Auteur
  20/09/2018 / 10:06

  Dankjewel Merrill! Ja nu kan ik weer een beetje tot rust komen en me gaan richten op leukere dingen 🙂

 3. 21/09/2018 / 12:31

  Fijn dat je wat meer tijd hebt om je huis af te krijgen en nu ook om te werken! Supergoed 🙂 Zo leuk om deel te mogen uitmaken van je team!

 4. Nayana
  Auteur
  21/09/2018 / 13:42

  Ja echt wel! Nu kan ik me weer fijn richten op de dingen waar ik energie van krijg!

 5. 22/09/2018 / 21:02

  Wat goed dat je je begint thuis te voelen in je huis, handig dat je hulp bij genomen hebt, zo heb je ook weer tijd voor andere dingen.

  Aangenaam Lianne, ik ben blij dat ik een mede collega heb gevonden! 🙂

  Hopelijk vind je iets goeds op werkvlak, en komt je wens om een boek te schrijven echt uit!
  Succes!

  Liefs, Coco

 6. Nayana
  Auteur
  24/09/2018 / 14:14

  Ja dat vind ik ook echt heel fijn! En inderdaad Lianne is je mede team member 🙂 Blij met jullie beiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *