Hi lieve lezers,

het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke blog heb geschreven. Tijd voor een update! Hoe gaat het nu met mij?

Huis

We wonen alweer een paar maanden in Hengelo, time flies! Tijdens die warme zomermaanden hebben we vrij weinig gedaan, het was voor mij veel binnen in de airco zitten en zo rustig mogelijk aan doen. Verder ging heel veel energie zitten in het schoonhouden van ons huis. Het is een stuk groter dan in Wierden, daar kom je achter als je moet schoonmaken 😉 en omdat alles zo mooi nieuw is wil ik het graag netjes houden. Ik hou niet van viezigheid en rommel. In Wierden hadden we om de week een huishoudelijke hulp die een paar uurtjes meehielp en nu hebben we hier ook iemand gevonden die mij erbij kan ondersteunen, zo fijn! Kan ik mijn energie weer aan andere dingen besteden.

In huis is alles nog niet af, we moeten nog steeds nieuwe meubels kopen zoals een eettafel, bank en een aantal kasten. Dan kunnen de laatste dozen ook uitgepakt worden. Maar daar heb ik nu dus weer meer tijd voor!

Blog

Love this Moment is goed aan het groeien! Ik heb nu twee vaste gastbloggers, Lianne en Coco, zij zijn een mooie aanwinst voor mijn team en jullie zullen de komende tijd regelmatig iets van hun hand lezen. Ik steek nu veel tijd in mijn blog om te zorgen dat het goed loopt. Dan kan ik het makkelijker bijhouden als ik ook weer ernaast ga werken.

Werk

Wat dat werken betreft, ik heb twee intakegesprekken gehad bij organisaties die me kunnen helpen met zoeken naar werk. Zij richten zich speciaal op mensen met een arbeidsbeperking, ik ben heel benieuwd of daar wat uit gaat komen. Daarnaast staat er nog een bezoekje aan de gemeente op het programma. Zij zouden mij hierin ook kunnen begeleiden. Verder ben ik bezig om een portfolio samen te stellen van mijn mooiste schrijfsels. Die wil ik opsturen naar bladen en tijdschriften, wie weet rolt daar wat uit! Begin deze week schreef ik mijn review van de Purpuz planner. Toen ik daarmee bezig was, moest ik nadenken over mijn belangrijkste doelen. Dat boek schrijven staat nu al zolang op mijn bucketlist en elke keer is er wel weer iets waardoor ik er niet aan toekom. Ik ga er nu echt mee aan de slag! Elke week plan ik er een paar uur voor in. Zo, nu staat het zwart op wit en kom ik er niet meer onderuit 🙂

Gezondheid

Mijn gezondheid zit een beetje op de wipwap. Een goede periode wisselt al snel weer af met een mindere. De laatste tijd heb ik echt een slepende vermoeidheid. Maar ik probeer wel zoveel mogelijk mijn dingen te blijven doen. Af en toe een middagje op bed en dan weer door! Binnenkort moet ik weer voor controle naar de internist, ik vind het altijd weer fijn als ik mijn APK gehad heb 🙂

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte hoe het gaat. Dankjewel voor het lezen en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!


Volg mij ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!