Heb jij ook zo’n hekel aan openingszinnen?

Dat moesten gewoon mijn eerste woorden zijn op deze blog van Nayana! Want ik ben gevraagd om me hier voor te stellen als nieuwe vaste gastblogger, maar wat heb ik daar een stress voor. Hoe pak je een kennismakingsartikel aan?

Sociaal / Zorgzaam / Creatief / Doorzetter / Blogger

Daar heb je toch weinig aan, die vijf woorden zeggen al veel. Maar niet alles, ik heb zoveel meer op mijn karakterlijstje staan. Wil ik me aanstellen? Nee hoor, als ik zenuwachtig ben dan breng ik droge humor boven. Of dat werkt? Mogen jullie mij vertellen!


Hoi, ik ben Coco! Belgische Blogger

Dat is mijn pseudoniem, omdat ik anoniem een concept opgestart heb op: anoniemjezelf.wordpress.com
Daar krijgt iedereen de kans om zichzelf te zijn, en in volledige vrijheid zijn gevoelens te uiten. Meningen uitroepen, geheimen opbiechten, emoties delen, of persoonlijke ontwikkeling laten zien. Een heel ruime niche.

Hoi, mijn roepnaam is Coco. En ik ben een fiere blogger uit België, maar ik hou ook van mijn Nederlandse buren! 🙂

Mama van groot gezin

Wij zijn geen doorsnee plaatje zoals in het perfecte tijdschrift. Maar wel een samengesteld gezin, dat maakt van ons een groot gezin. Veel details geef ik jullie niet omwille van onze privacy. Maar begrijp wel dat er hier geleefd wordt. Lees ruzie maken, “ik wil niet” buien, puberteit koppigheid, … Maar ook veel zorg voor elkaar, knuffels en spontane danspasjes in de tv-kamer.

Mama zijn van een groot gezin was met elke stap een bewuste keuze, vermoeiend, maar elke dag een rol met liefde! 

Vrouw en echtgenote

Ons gezin is niet compleet zonder mijn toegewijde man. We zijn al zoveel jaren samen, maar nog steeds verzot op elkaar. Het is niet: waar ik ga, zie je hem. Maar wel een relatie met openheid en vertrouwen. Twee handen op één buik, elkaars gedachten lezen in de andere zijn ogen: spreken zonder woorden. Zo sterk hangen we aan elkaar.

Huishouden, werk en creativiteit

Mensen zeggen het vaak: “Je neemt teveel hooi op je vork!” of ze noemen me een duizendpoot van vele markten. En dat is ook zo. Naast mijn knusse huishouden en vast werk op een revalidatie afdeling, ben ik ook een bezige bij.
Zo maak ik bijvoorbeeld mijn kerstgeschenken zelf, kan ik mij verdiepen in goeie lectuur, of kan ik ook genieten van de kinderen te laten knoeien met als gevolg hopen snippers onder de tafel.

Ik kom tot rust van een wandeling in de zon, of van een bordje van mijn favoriete kaas. De wekker laat ik in de morgen 20 minuten langer snoozen, en van een mooi liedje op de radio ga ik zo vrolijk mee neuriën.

Leer me beter kennen in mijn volgende artikelen. En je zal snel opmerken dat ik ook maar een gewone mama ben, met twijfels, angsten en onzekerheden. Maar mijn zelfbeeld groeit positief, en mijn visie is:

Allen zijn we prima op onze eigen wijze, en dat maakt ons allemaal uniek! Je bent perfect zoals je bent!


Ziezo dat was mijn presentatie. Wat vonden jullie van mijn entree? Stel me jullie leukste vragen, zoals hoe diepzinnig ik ben of wanneer mijn laatste leugentje om bestwil was. 

Veel liefs,
Coco

Het logo van Anoniem Jezelf