Genomineerd voor de Liebster Award!

Ik ben door mijn lieve collega’s van Justliveblog verrast met een nominatie voor de Liebster Award! Dit vind ik een hele eer! De Liebster Award in een vragentag waarin je een vragenlijst doorgeeft aan andere bloggers om hen een beetje beter te leren kennen! Hieronder kun je lezen wat de regels zijn en welke antwoorden ik gaf op de leuke vragen van Justliveblog! Ook in heb een aantal bloggers genomineerd en voor hen heb ik een mooie vragenlijst opgesteld.

liebster award

De regels

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer 5 tot 11 blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

De vragen van Justliveblog

1.Welke drie dingen staan hoog op jouw bucketlist?

Ik heb een jaar of twee geleden mijn bucketlist online gezet. Even kijken wat daar ook alweer opstaat!

 • Het vinden van een leuke baan.
 • 10 km kunnen wandelen.
 • Cupcakes bakken en verkopen voor een goed doel.
 • Weekendjes weg met Bas.
 • Een hele dag filmmarathon houden.
 • Weekendje weg met goede vriendin.
 • 2 boeken per maand lezen.
 • Een kopje koffie drinken met een onbekende.
 • Starten met het schrijven van een boek.

Ik moet bekennen dat ik nog maar weinig kan afstrepen. Het leven kwam ertussendoor.. Dankjewel voor deze vraag want ik ga deze lijst uitprinten en boven mijn bureau hangen als een soort visionboard! Zo houd ik focus en word ik steeds herinnerd aan de dingen die ik echt wil doen! Wat zijn de belangrijkste drie dingen? Even denken, het vinden van een leuke baan vind ik op dit moment erg belangrijk. Daarnaast wil ik eindelijk eens tijd besteden om ideeën voor mijn boek op papier te zetten. En weekendjes weg met Bas wil ik ook heel graag weer doen want dat is er door omstandigheden al heel lang niet meer van gekomen. De andere dingen van dit lijstje ga ik zeker ook uitvoeren komend jaar!

2. Welk advies zou jij je tien jaar jongere ik mee willen geven?

Tien jaar geleden was ik 23. Ik woonde net samen met Bas en ik was bezig met afstuderen voor de hbo-v en begon met de opleiding psychologie en werkte in de thuiszorg. Ik was nog heel onzeker en had niet echt een drive. Tegen dit meisje zou ik willen zeggen: “De komende jaren zullen niet makkelijk zijn, maar blijf volhouden! Er wacht een veel mooier leven op je waarin je echt tot bloei gaat komen!”

3. Waar gaat jouw staartje absoluut van kwispelen?

Haha, nu zie ik mijzelf voor me met een staartje 😀 Ik word heel blij van lekker eten, met name sushi. Ook lezen en bloggen staan hoog op dit lijstje!

4. Waar ben jij echt heel slecht in?

Ik ben superslecht in wiskunde, volgens mij heb ik dyscalculie. Zo gauw ik iets moet berekenen dan blokkeren mijn hersenen gewoon. Verder ben ik motorisch nogal onhandig. Ik zou zelfs over mijn eigen benen kunnen struikelen.

5. Welke titel zou jij het boek over jouw leven geven?

Ja dat boek schrijven staat op mijn bucketlist zoals jullie konden lezen. De titel heb ik al wel: “droomvrouw!” Dromen in de zin van altijd moe, maar wel heel blij met de vrouw die ik nu ben! Hoe ik het verder precies ga vormgeven, weet ik nog niet.

6. Wat is jouw ultieme guilty pleasure (iets wat eigenlijk echt niet kan)?

Ik heb best wat dingen waarbij Bas zijn hoofd schud en me voor gek verklaart. Ik vind The Simpsons echt een leuk programma. Daarnaast vind ik het heerlijk om avondeten als ontbijt te eten!

7. Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?

Mijn blog Love this Moment heb ik nu ruim drie jaar. In maart 2015 ben ik deze gestart tijdens mijn therapie in het Vermoeidheids- en Pijncentrum te Lelystad. Ik ben deze therapie gaan volgen om te leren omgaan met mijn jarenlange vermoeidheidsklachten. Hier heb ik toen de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom gekregen, afgekort CVS. Deze klachten zijn weer het gevolg van een auto-immuunziekte die ik al sinds mijn veertiende heb.

Tijdens dit traject in Lelystad is mijn mindset echt veranderd en ben ik mij heel erg gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, positiviteit en filosofie. Daardoor ben ik mij zoveel beter gaan voelen. Ik wilde wat doen met deze kennis en mijn ervaring heel graag doorgeven aan anderen. Daarom besloot ik om een blog te starten. De eerste twee jaar schreef ik wanneer ik inspiratie had of van mij af wilde schrijven. Maar het afgelopen jaar ben ik veel actiever aan het bloggen gegaan en door het inzetten van social media is mijn bereik ook erg gegroeid. Super leuk! Mijn missie is om Love this Moment groot te maken en zo nog heel veel mensen te kunnen inspireren.

8. Waar ben jij enorm trots op?

Dat ik de afgelopen jaren persoonlijk zo gegroeid ben. Niet letterlijk haha, was het maar zo’n feest. Nee vooral qua mindset. Ik voel me zoveel sterker en laat me niet zo snel meer uit het veld slaan. Ook op mijn blog ben ik trots, daar zit zoveel tijd en liefde in!

9. Wat is de laatste serie die je in één keer uitgekeken hebt?

Niet in één keer maar wel supersnel, dat was La Casa del Papel. Samen met Bas heb ik deel één en twee in korte tijd afgekeken. Wat een goede serie! Nog een paar weekjes wachten tot deel drie er is 🙂

10. Hoe belangrijk is social media in jouw leven?

Heel belangrijk! Mijn leven zou er zonder social media zo anders uitzien! Door social media is mijn wereld echt groter geworden en heb ik zoveel mooie lieve mensen leren kennen. Ook al heb ik de meeste van hen nog niet in real life ontmoet, ze voelen echt als mijn vrienden!

Door middel van mijn blog kan ik mijn ervaringen delen en leer ik ook weer van anderen. We kunnen elkaar helpen en inspireren. Ik vind het zo leuk om anderen te volgen in hun leven! Via Instagram is dat heel eenvoudig.

 

Mijn nominaties

Ik nomineer de volgende blogs en bloggers voor het invullen van de onderstaande vragen.

Mijn vragen

 1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
 2. Waar kun jij echt van genieten?
 3. Wat staat er op jouw bucketlist?
 4. Wat is de belangrijkste levensles die jij tot nu hebt geleerd?
 5. Welke waarden vind jij belangrijk in het leven?
 6. Wat is het mooiste boek dat je gelezen hebt?
 7. Welk advies zou jij je tien jaar jongere ik willen meegeven?
 8. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
 9. Welke dag uit je leven zou je willen herbeleven?
 10. Waar haal je je inspiratie vandaan voor je blogs?

 

Justliveblog, nogmaals dankjewel voor de kans om deze leuke blog te schrijven!

Liefs,

Nayana

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *