Persoonlijk

Vragen uit het vriendenboekje van vroeger

Je kent ze vast nog wel. De vriendenboekjes die je als kind meenam naar school en dan vroeg of de kinderen uit je klas erin wilden schrijven. En natuurlijk mocht je juf of meester niet ontbreken. Mijn eigen boekjes heb ik al lang niet meer, maar het leek me leuk om de vragen nog eens in te vullen. De antwoorden lees je hieronder!

Mijn naam: Nayana van Gurp.

Geboortedatum: 22 januari 1985.

Broertjes/zusjes: 1 zusje, Sandeli.

Lengte: 152 cm.

Kleur ogen: Donkerbruin.

Kleur haar: Zwart.

Favoriete tv programma: ‘Wie is de mol’ en ‘Helemaal het einde’.

Favoriete liedje van het moment: Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb welke nummers op dit moment populair zijn, ik luister bijna geen radio meer!

Lievelingsdier: Mijn konijn Rocky.

Lievelingskleur: Roze.

Lievelingseten: Sushi of een goede pasta.

Favoriete vak op school: Vroeger waren dat biologie en Nederlands.

Mijn hobby’s: Lezen, bloggen, tekenen en series kijken.

Dit drink ik graag: Thee of een lekkere cappuccino.

Zo kennen wij elkaar: In dit geval omdat je mijn blog leest! Leuk!

Levensmotto: Pluk de dag!

Dit wens ik jou: Een leven vol geluk en gezondheid.

Als je het leuk vindt, kun je dit lijstje overnemen op je eigen blog! Of geef je antwoorden in een reactie op dit artikel. Ik ben benieuwd!

Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven 'achter de schermen' wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

Dit vind je misschien ook interessant

Populaire berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *