No matter where you come from.

No matter where you live.

No matter what you believe in.

No matter who you love.

No matter the colour of your eyes.

No matter the colour of your skin.

No matter our differences,

we all have the same beating heart.

Open your heart.

(Bron: www.rituals.com)

Koude en donkere winterdagen, maar binnen knapt een warm haardvuur. De geur van dennentakken en hout. Gezelligheid met familie en vrienden.

Aan deze heerlijke dingen doet je nieuwe geur van Rituals je denken. Elke zomer en winter komt Rituals met een limited edition. Deze winter is dat The Ritual of Anahata. Anahata, het hart chakra, staat voor vriendelijkheid en compassie. Het is een van de zeven chakra’s die een mens heeft. Chakra’s zijn draaikolken van energie en elke chakra heeft verbinding met een lichaamsgebied. Wanneer de chakra’s open staan, kan energie vrij stromen en zijn lichaam en geest in balans.

De zeven chakra’s

Het eerste chakra bevindt zich bij je stuit en wordt ook wel het stuit chakra of wortel chakra genoemd. Het zorgt voor stabiliteit en zelfvertrouwen, contact met de aarde. De kleur rood hoort bij deze chakra.

Het tweede chakra bevindt zich net onder je navel bij je heiligbeen en wordt daarom ook wel het sacraal chakra genoemd. Het staat voor uiten van emoties, het hebben van relaties, beweging en seksualiteit. De bijbehorende kleur is oranje.

Het derde chakra is het navel chakra of zonnevlecht chakra. De kleur is geel en het staat voor blijheid, energie en zelfwaardering.

Het vierde chakra is het hart chakra oftwel Anahata chakra. De kleur is groen en het staat voor liefde voor jezelf en anderen, vriendelijkheid en geborgenheid.

Het vijfde chakra is het keel chakra en het bevindt zich dichtbij de schildklier. Daardoor is het belangrijk voor de werking van de stofwisseling en het uiten van je mening en emoties. De kleur is blauw.

Het zesde chakra is het voorhoofd chakra en wordt ook wel eens het derde oog genoemd. De kleur is indigo en het staat in verbinding met je bewustzijn, het weten.

Het zevende en laatste chakra is de kruin chakra. Het zorgt voor eenheid en laat alle energie moeiteloos door je lichaam stromen. De bijbehorende kleur is violet of wit.

 

Limited Edition

De geur van de Anahata lijn is een blend van pallissander en dennen. Palissanderolie, uit de Indiase palissanderboom, heeft een harmoniserend en verkwikkend effect op lichaam, geest en ziel, en staat erom bekend het hart te openen voor liefde en compassie. De geur van dennen verfrist je ziel en verbetert je stemming. (Bron: www.rituals.com)

The Ritual of Anahata bestaat uit een bodyscrub, een geurkaars, badolie, geurstokjes, bodymist, bodycrème en een doucheschuim. Hier kun je ze bekijken.

De flesjes en potjes alleen al zijn een feest om te zien. Een warme kleur donkergroen met gouden accenten. Kleuren die je doen denken aan de Kersttijd.

Op de geur ben ik verliefd geworden. Een heerlijke warme geur met frisse tonen. Ik blijf hem de hele dag door ruiken en de geur maakt mij vrolijk. De bodycrème is rijk en maakt mijn huid heel zacht. De bodymist verfrist mijn lichaam en doet de geur van de bodycrème extra goed uitkomen. In de loop van de dag kan ik de geur weer ophalen door wat bodymist op te sprayen. Ik heb geen parfum meer nodig!

Ook al is deze lijn speciaal voor deze winter gemaakt. Van mij mag hij het hele jaar door verkrijgbaar worden! Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar een parfumerie bij jou in de buurt om The Ritual of Anahata te ontdekken!


Ik heb ook een review geschreven over de droge olie van Rituals.