Meisjes met ambitie & een beperking

Een paar weken geleden werd ik door Fenna, van de blog ‘Hou het luchtig‘, uitgenodigd om lid te worden van de Facebookgroep ‘Meisjes met ambitie & een beperking’. Ik kende Fenna al via Instagram en deze groep sprak mij wel aan!

Zij kwam op het idee om deze groep op te richten doordat ze veel boeken had gelezen met onderwerpen als ‘ambitieuze vrouwen’, ‘je dromen volgen’, ‘je kunt het!’ en nog meer van dit soort inspirerende titels. Allemaal heel erg leuk en ze kon er zeker ideeën uithalen, maar ze miste iets. Al deze boeken zijn geschreven voor vrouwen die gezond zijn en 24/7 door kunnen. Hoe ga je je dromen waarmaken als je lichamelijk of geestelijk beperkt bent?

De Facebookgroep had in korte tijd al veel nieuwe leden. Ieder van ons heeft een beperking maar allemaal zijn we positief ingesteld en hebben we dromen. Velen hebben net als ik een blog of vlog en willen ervaringen delen om zo anderen te kunnen inspireren of helpen. Het is een fijne groep meiden. We kunnen elkaar steunen wanneer het even niet zo lekker gaat. Elkaar tips geven en ervaringen delen. Het fijne is dat iedereen elkaar begrijpt. Want hoe verschillend de beperkingen ook zijn, we lopen allemaal tegen dezelfde thema’s aan.

Meisjes van alle leeftijden zijn welkom!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze groep en zou je ook lid willen worden? Hartstikke leuk! Ga dan naar deze Facebookpagina en klik op lid worden.

Ook kun je ‘Meisjes met ambitie & een beperking’ volgen op Instagram. Klik dan hier!

Volg:
Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven ‘achter de schermen’ wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *