Just Live!

Vandaag een korte blog om te vertellen over mijn nieuwe uitdaging. Sinds kort maak ik deel uit van het team van Justliveblog.nl.

Dit team bestaat uit een aantal meiden en een jongen, allemaal hebben ze een rugzakje in de vorm van een chronische aandoening. Echter laten ze zich hierdoor niet tegenhouden en zijn het stuk voor stuk mooie en positieve mensen. Hier mag ik nu dus ook deel van uitmaken! Op Justliveblog.nl wordt geschreven over gezondheid, maar ook over food, beauty, boeken en films. De onderwerpen komen veel overeen met die op Love this moment, daarom sprak de site mij ook meteen aan.

Twee keer per maand schrijf ik een blog voor Justliveblog.nl. Deze zal geplaatst worden op de site en op de Facebookpagina. De blogs zal ik delen op de Facebookpagina van Love this moment maar ze komen niet op Lovethismoment.nl te staan. Dus wil je mij ook volgen op Justliveblog.nl? Zet Justliveblog.nl in je favorieten en like de Facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *