Van Lisa van Dekbed-Discounter kreeg ik de vraag of ik een product zou willen reviewen op mijn blog. In ruil daarvoor mocht ik een product uitzoeken in de webshop. Ontzettend leuk!

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor de gezondheid. Ik heb mijn minimum van acht uur slaap per nacht hard nodig. Wat is er fijner dan slapen in een heerlijk zacht bed met mooi beddengoed! Je bed is dan niet alleen een plek om te slapen maar ook om overdag heerlijk te relaxen. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik werd gevraagd om een review te schrijven.

Ik heb gekozen voor het dekbedovertrek Jonathan. Deze heeft een heel mooi groen bladmotief en groen geeft rust in een ruimte! Ik heb twee keer de 1-persoonsmaat besteld. Mijn vriend en ik slapen onder twee aparte dekbedden omdat we zo rustiger slapen en geen last hebben wanneer een van ons aan het dekbed trekt. Slaap is ons heilig 🙂

Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het mag gewassen worden op 40 graden en het mag in de droger.

 

Mijn pakketje werd de dag nadat ik besteld had al bezorgd. In een leuke verpakking met schaapjes.

 

Naast dekbedovertrekken heeft Dekbed-Discounter nog veel meer leuke producten! Moltons, hoeslaken, kussens, sierkussens en lekker warme plaids. Alles is van goede kwaliteit en van de prijs word je ook blij. Ik ga hier vaker mijn beddengoed bestellen! Sinds kort verkopen zij ook boxsprings. Ga naar de webshop van Dekbed-Discounter om alle boxsprings te bekijken.

Na het uitpakken heb ik de overtrekken en kussenslopen eerst in de wasmachine en droger gedaan. Zo zijn ze lekker fris als ik ze op bed doe. Er zitten nog wel wat kreukjes in als ik het beddengoed uit de droger haal, maar ik strijk mijn lakens nooit. Ze kreuken toch snel weer als je eronder gaat liggen!

Het groene bladpatroon komt goed uit bij de rest van de kamer. In combinatie met de rieten en houten accessoires straalt de kamer veel rust uit. Heel natuurlijk. De stof is fijn om onder te liggen. We hebben heerlijk geslapen in onze groene oase!