writers:community

Eén van mijn doelen op mijn bucketlist was om te starten met het schrijven van een boek. Dit is nog steeds mijn droom en de eerste stappen heb ik gezet door mij aan te melden bij de writers:community!

Dit is een platform voor iedereen met schrijfambities, of het nu op het gebied is van bloggen, fictie, reisverhalen, als het maar met schrijven te maken heeft. De writers:community is een initiatief van schrijfster en schrijfcoach Joyce Spijker. Samen met een aantal andere auteurs, schrijfcoaches en redacteuren vormt zij de basis van de community. In de community kun je medeschrijvers ontmoeten, feedback vragen op je werk, met elkaar sparren over ideeën en modules volgen.

IMG_3105

Zo heb ik net de basismodule ‘bloggen’ afgerond. Ook al heb ik mijn blog al een paar jaar, ik heb veel nieuwe kennis opgedaan en tips geleerd om mijn blog beter te beheren. Ik wil het bloggen professioneler aanpakken en dit houdt in dat ik het vanaf de basis ga verbeteren. Mijn blog zal overzichtelijker worden en heel belangrijk, ik ga structuur en planning aanbrengen in het plaatsen van artikelen. Wanneer ik mijn blog op de rails heb, ga ik starten met de basismodule ‘fictie’, zodat ik werkelijk een begin kan maken aan mijn boek!

Een lidmaatschap bij writers:community kost 9,95 euro per maand. Je hebt dan toegang tot alle basiscontent, maandelijkse themamaanden, challenges en tot de andere leden van de community. Wil je graag je manuscript geredigeerd hebben, een masterclassmodule volgen of een boekomslag laten ontwerpen dan betaal je daar een extra bedrag voor. Al met al is dit een stuk goedkoper dan wanneer je bijvoorbeeld een schrijfcursus volgt via een thuisstudie. In de community heb je ook nog eens direct contact met coaches en andere leden dus het werkt veel efficiënter en, niet onbelangrijk, leuker!

IMG_3310

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens een kijkje nemen op het platform? Ga dan naar www.writerscommunity.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *