Maand van de Spiritualiteit

mvds17_logo-met-datum_website

Gisteren is de maand van de spiritualiteit begonnen. Deze is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit of die zelf eens wil ervaren of het wat voor hem is.

Veel mensen denken bij spiritualiteit aan zweverige mensen die de hele dag in meditatiehouding zitten of van die geitenwollensokken personen. Natuurlijk zijn die mensen er ook maar spiritualiteit is tegenwoordig veel meer dan dat geworden. Het is toegankelijk voor iedereen, zowel jong als oud, arm als rijk. Doordat we in de huidige wereld zoveel te maken hebben met stress, verdriet en narigheid gaan mensen op zoek naar meer zingeving in hun leven. Dit kan bestaan uit meer aandacht voor de medemens, de natuur, gezonde voeding en inspiratie halen uit het lezen van boeken. Voor iedereen is er wel wat passends. De maand van de spiritualiteit organiseert ook veel verschillende activiteiten. Op de website www.maandvandespiritualiteit.nl staat precies wanneer er wat wordt gedaan.

Rosita Steenbeek

Rosita Steenbeek is een bekende schrijfster en zij heeft voor deze maand een klein boekje uitgebracht over compassie, het thema van de maand. Dit boekje is voor maar 3,50 euro verkrijgbaar bij de boekwinkels. Zij geeft deze maand lezingen door het hele land. Ik ben van plan om 8 februari naar de lezing in Hengelo te gaan, dus daarover volgt meer!

mvds17_heb-uw-vijanden-lief_231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *