Persoonlijk

Koffie en taart

Wat is er heerlijker dan taartjes eten met een kop koffie, en dat ook nog in goed gezelschap! Vandaag ben ik naar mijn zus geweest en heb een paar fijne uurtjes doorgebracht samen met haar en mijn prachtige petekind.

Kletsen, knuffelen en rondstruinen door het dorp. Snuffelen in winkeltjes en tot slot wat lekkernijen gekocht die we thuis hebben opgesmikkeld.

Voor deze momenten ben ik dankbaar en ik kan er intens van genieten. Familie en vrienden zijn toch het belangrijkste in mijn leven!

IMG_0379

Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven 'achter de schermen' wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

Dit vind je misschien ook interessant

Populaire berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *