I see your true colors

Wat is jouw lievelingskleur? Die van mij is roze. Als ik lees wat roze zegt over mijn persoonlijkheid dan klopt dat helemaal! Elke kleur heeft een betekenis en deze kennis kun je gebruiken in bijvoorbeeld je kledingkeuze of woninginrichting.

Zo straalt de kleur rood veel zelfvertrouwen uit, handig bij een sollicitatiegesprek! Wil je meer rust in je leven, kies dan voor de kleur groen. Maak gebruik van de kracht van kleuren!

Roze

Je bent dol op zacht en zorgen, je vertroetelt graag en houdt van schoonheid. Charme en een beetje gekkigheid maken het leven leuk. Het is belangrijk voor je om onvoorwaardelijk liefde te kunnen geven en ontvangen.

Rood

Je gaat voor actie, staat vooraan met nieuwe plannen en je bent niet bang om aan te pakken. Je voegt graag de daad bij het woord en neemt de verantwoording voor je leven. Het is belangrijk voor jou de dingen in het leven met passie te kunnen doen.

Oranje

Je bruist van levenslust en bent dol op plezier maken. Je doet niets liever dan verbinden, samen werken, samen eten en leven en alles met enthousiasme. Het is belangrijk voor je te doen waar je geboren voor bent en iets achter te laten.

Geel

Je bent nieuwsgierig en staat vooraan bij het uitdelen van positiviteit. Je hebt zelfvertrouwen en doet niets liever dan bewust je doelen bereiken. Het is belangrijk voor je om kennis te vergaren en je wereld te vergroten.

Groen

Je bent altijd op zoek naar harmonie en houdt van rust en ruimte. Je weet balans te brengen en je bent hulpvaardig. Het is belangrijk voor je om regelmatig de stilte op te zoeken en je bezig te houden met hartzaken.

Turkoois

Je stroomt over van creativiteit en je vrijheid is je lief. Je gaat het liefst je eigen gang en je ziet het leven als een avontuur. Het is belangrijk voor je om vorm te geven aan je originaliteit, je eigen wijze.

Blauw

Eerlijk en oprecht zijn staan bovenaan in je top 3. Op nummer 2 staat communicatie en op 3 zelfexpressie. Je bent in staat een gevoel van vrede en veiligheid te creëren. Het is belangrijk voor je om te luisteren naar je gevoel en daar in alle rust en ruimte uiting aan te geven.

Paars

Je bent niet bang om je eigen route te bepalen, je kunt verder zien dan de meeste mensen kunnen kijken en je doet er graag toe. Je bent vastberaden en een denker. Het is belangrijk voor je om naast belangrijk voor de ander te zijn ook zelf open te staan voor wat jij nodig hebt.

Wit

Je bent dol op ruimte, eenvoud en alles openhouden. Je bent niet bang om jezelf te laten zien en te denken in mogelijkheden. Het is belangrijk voor je om zonder oordeel te kunnen leven.

Bron: www.inspirerendleven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *