Food & Recepten

Glutenvrije gerechten

Wanneer je moet beginnen met glutenvrij eten, denk je in eerste instantie dat je niks meer kunt eten. Gluten zitten bijna overal in; brood, pasta, taart, koekjes, crackers. Maar ook in kruidenmixen, marinades, bolognese chips en ga zo maar door. Voor mij was dit de eerste weken een zoektocht, welke producten mogen nog wel en welke niet.

Hoe kan ik zorgen dat ik kan blijven genieten van eten. Op internet is natuurlijk heel veel te vinden als je zoekt op glutenvrije recepten. Daarnaast heb ik onderstaande boek gekocht. De recepten zijn geschreven door model Kim Feenstra en haar vriendin Bénine. Tevens heeft Kim ook alle foto’s gemaakt. In dit boek staan heel veel heerlijke recepten die ik graag wil uitproberen. Ze hebben me ook inspiratie gegeven om zelf aan de slag te gaan en mijn eigen draai te geven aan ingrediënten.

IMG_0100

Hieronder een aantal foto’s van gerechten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Zeg nou zelf, het ziet er toch heerlijk uit?

IMG_0118
Gebakken eend met sinaasappelsaus
IMG_0018
Boontjes en taugé
IMG_0054
Courgette pasta met zelfgemaakte tomaten/groentesaus
IMG_0058
Ei/banaan pannenkoekjes
IMG_0061
Ossenhaas met gebakken aardappeltjes
IMG_0082
Taco’s met mango, chorizo, groentes en avocadotopping
IMG_0104
Tosti van glutenvrij brood met camembert, nectarine en honing
IMG_9962
Gedroogd fruit als snack
IMG_9966
Een hele bakplaat vol met groentes, zoete aardappel en kip

Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven 'achter de schermen' wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

Dit vind je misschien ook interessant

Populaire berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *