Glutenvrije gerechten

Wanneer je moet beginnen met glutenvrij eten, denk je in eerste instantie dat je niks meer kunt eten. Gluten zitten bijna overal in; brood, pasta, taart, koekjes, crackers. Maar ook in kruidenmixen, marinades, bolognese chips en ga zo maar door. Voor mij was dit de eerste weken een zoektocht, welke producten mogen nog wel en welke niet.

Hoe kan ik zorgen dat ik kan blijven genieten van eten. Op internet is natuurlijk heel veel te vinden als je zoekt op glutenvrije recepten. Daarnaast heb ik onderstaande boek gekocht. De recepten zijn geschreven door model Kim Feenstra en haar vriendin Bénine. Tevens heeft Kim ook alle foto’s gemaakt. In dit boek staan heel veel heerlijke recepten die ik graag wil uitproberen. Ze hebben me ook inspiratie gegeven om zelf aan de slag te gaan en mijn eigen draai te geven aan ingrediënten.

IMG_0100

Hieronder een aantal foto’s van gerechten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Zeg nou zelf, het ziet er toch heerlijk uit?

IMG_0118

Gebakken eend met sinaasappelsaus

IMG_0018

Boontjes en taugé

IMG_0054

Courgette pasta met zelfgemaakte tomaten/groentesaus

IMG_0058

Ei/banaan pannenkoekjes

IMG_0061

Ossenhaas met gebakken aardappeltjes

IMG_0082

Taco’s met mango, chorizo, groentes en avocadotopping

IMG_0104

Tosti van glutenvrij brood met camembert, nectarine en honing

IMG_9962

Gedroogd fruit als snack

IMG_9966

Een hele bakplaat vol met groentes, zoete aardappel en kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *