Gelukkig nieuwjaar!

Daar zitten we dan, alweer een jaar voorbij!! Welkom in 2016! Hopelijk ben je het nieuwe jaar net als ik goed begonnen. Na twee heerlijke vakantieweken samen met Bas, is het ‘gewone’ leven nu weer begonnen.

2015 stond voornamelijk in het teken van verandering. De eerste paar maanden zijn in een waas aan me voorbijgegaan, ik was vooral bezig met overleven in plaats van te leven. De therapieën die ik in Lelystad kreeg, hielden me op de been en rond maart/april voelde ik mezelf weer boven water komen. Dat was het punt waarop ik deze site begon. Daarna ging het alleen maar beter. Ik heb veel geleerd afgelopen jaar, zowel over mijzelf als over nieuwe interesses die ik heb gekregen. Ik ben veel bewuster gaan leven en kan genieten van dingen zonder dat mijn gedachtes me afleiden. Ook heb een paar lieve vriendinnen leren kennen afgelopen jaar. Bij hen kan ik echt mezelf zijn en ik weet dat ze er altijd voor me zijn.

Ik doe niet aan goede voornemens maar mijn doel is om deze stijgende lijn waar ik in zit vol te houden. Dat wil ik doen door o.a. de volgende dingen:

  • starten met extra vrijwilligerswerk;
  • blijven lezen en leren over persoonlijke groei en voeding;
  • veel tijd en aandacht besteden aan vrienden en familie;
  • dagelijks een meditatie en yoga oefeningen doen;
  • veel wandelen;
  • elke dag tijd besteden aan mijn hobby’s: koken/bakken, lezen, tekenen;
  • maar bovenal genieten van alle bovenstaande dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *