Even voorstellen: Rocky!

Ik wil graag een artikel besteden aan ons konijn Rocky. Rocky is ons kleine vriendje, hij is 2,5 jaar oud. Het ras is een Teddy Dwerg. Teddy konijnen staan bekend om hun gezellige, aanhankelijke karakter. Ze zijn ook veel pluiziger dan ‘gewone’ konijnen en moeten daarom regelmatig geborsteld worden. Het fluffy uiterlijk van Rocky heeft hem veel fans opgeleverd 🙂

Als ik hem in een paar woorden moet omschrijven dan zijn die: vrolijk, lui, ondeugend, slim, vreetzak. Hij heeft een zwak voor bolognese chips van Croky. Als hij die ruikt dan wordt hij helemaal gek en blijft hij ons net zo lang lastigvallen tot hij er een krijgt. Aan yoghurt heeft hij een hekel, zodra hij dat ruikt dan rent hij snel weg.

Als we thuis zijn dan staat zijn kooi vaak open en kan hij zelf in en uit springen. Hij is zindelijk dus dat is erg handig! Hij komt ons dan regelmatig even opzoeken voor een knuffel of gaat dichtbij ons liggen. Nog een handige gewoonte is dat hij niet van ons vloerkleed af durft, dus we hoeven hem niet aldoor in de gaten te houden. In een hoek van de kamer mag hij niet komen omdat hij daar aan een kabel of de plinten wil knabbelen. Hij weet dit dondersgoed maar probeert het toch af en toe. Vaak is een paar keer hard in de handen klappen al voldoende om hem weer terug te laten gaan.

Elke avond rond half elf gaat hij op zijn ‘troon’ zitten. Dat is een verhoging in zijn kooi. Dit is het teken dat wij richting bed moeten gaan en hij zijn eten krijgt. Ja het is een slim beestje hoor! Soms vragen we ons weleens af of hij wel echt een konijn is..

IMG_1172

Hierboven zit hij heel geconcentreerd naar de tv te kijken.

IMG_1405

Tja, wat moet je hiervan zeggen. Hij is dus echt op die bovenste tralies geklommen. Raar beest. Flying bunny!

IMG_1884

Gezellig samen tv kijken!

IMG_4097

Lazy sundays

IMG_3953

Zo ligt hij vaak naast onze voeten, gezellig!

IMG_3524

Fotomoment met baasje

image

Volg:
Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven ‘achter de schermen’ wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *