Happiness

Waterkristallen

Heb je weleens gehoord van dr. Masaru Emoto? Deze Japanse professor heeft zich beziggehouden met het fotograferen van waterkristallen. Voordat hij het water ging bevriezen stelde hij het bloot aan verschillende invloeden, zoals woorden, beelden en geluiden. Zowel positief als negatief.

Uit de resultaten blijkt dat water reageert op deze invloeden. Er ontstaan prachtige waterkristallen wanneer het is blootgesteld aan mooie muziek, of woorden zoals liefde en dankbaarheid. Wanneer er woorden zoals haat worden gezegd of harde metalmuziek wordt afgespeeld, worden er misvormde kristallen gevormd. Dit geeft aan dat water alle frequenties oppikt. Ons lichaam bestaat voor bijna 70% uit water. Ga eens na wat voor invloed positieve en negatieve gedachtes op ons lichaam zullen hebben.. Niet voor niets voelen we ons goed en trekken we positiviteit aan wanneer onze gedachtes en gevoelens ook positief zijn.

Onderstaande filmpje laat de verschillende waterkristallen zien die ontstaan bij positieve en negatieve invloeden.

 

Voor wie dit interessant vindt, zijn er verschillende boeken geschreven door professor Emoto.

geneeskracht-van-water-emoto de-boodschap-van-water-emoto

Nayana

Nayana is oprichtster van Love this Moment en wil met dit platform meer bekendheid creëren over het leven 'achter de schermen' wanneer je onzichtbaar ziek bent. Ondanks haar chronische vermoeidheid, staat zij positief in het leven en is zij altijd bereid om anderen te helpen. Haar missie is om licht en positiviteit in de wereld te brengen.

Dit vind je misschien ook interessant

Populaire berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *