Banaan-ei pannenkoek

Deze gezonde variant op de gewone omelet kun je zowel als ontbijt als lunch eten en is heel eenvoudig te bereiden.

Benodigdheden

  • 2 eieren
  • 1 rijpe banaan
  • kaneel
  • (olijf)olie
  • optioneel: vers fruit en poedersuiker

Bereiding

Prak de banaan fijn en doe dit in een kommetje. Breek de eieren en doe dit bij de banaan in het kommetje. Klop alles goed door elkaar zodat het een egaal mengsel wordt. Hierbij wat kaneel naar smaak en roer ook dit goed door elkaar. Verwarm in een koekenpan wat olie en giet het mengsel in de pan. Bak beide zijden van de omelet tot ze een mooie bruine kleur krijgen. De omelet kun je serveren met vers fruit zoals aardbeien of bosbessen en poedersuiker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *