Gaat dit over jou?

Je bent ondernemend, positief, enthousiast, gevoelig en ruimdenkend. Je wil wat van je leven maken! Maar door vermoeidheid, pijn, een chronische ziekte, stress of hoogsensitiviteit kun je niet de dingen doen die je graag wil. Niet het leven leiden dat je wil. Waardoor je het gevoel hebt dat je in een negatieve spiraal zit en het lukt je niet om er zelf uit te komen, terwijl je dit zo graag wil. Ik ga jou helpen! Kijk eens bij mijn aanbod of neem contact met mij op, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

1 op 1 sessie

Vind jij een online programma volgen op dit moment te intensief, maar heb je wel behoefte aan een gesprek? Iemand die met je meekijkt en meedenkt? Die van buitenaf naar jouw situatie kan kijken en van daaruit tips en aanwijzingen kan geven?

Dan bied ik jouw een online 1 op 1 sessie aan.

We plannen een afspraak voor een gesprek via Skype. Een uur lang praten we op een laagdrempelige manier samen. Je vertelt jouw verhaal en tegen welke problemen jij aanloopt. Ik denk met je mee en geef je concrete tips en handvatten waar jij mee verder kunt. Na dit uur geef ik jou nog 30 minuten een healing op afstand. De combinatie van coaching en healing is ontzettend krachtig.

Voor de introductieprijs van E49,-  kun jij al een sessie met mij aanvragen. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@lovethismoment.nl en dan plannen we een afspraak.